Para sızdırmak için yaş farkı olmaz!19

 

Mehmet Kara : Bu konuda fazla yazman ısrar etmene gerek yok. İnan bana param olmuş olsa sen söylemeden ben ödeme yapardım. Ancak elimde para yok. Olmayınca kutun için ödeme yapamıyorum.  Vallahi ödünç para bulmak çok zor hayatım. Gerçekten bu daha yüksek bir para. Ödeme yapmam ve bunun için boş bulmak da mümkün değil. Daha önce de yazdım Yaşım 64 olduğu için bankalar bana para vermiyor.Bankalar bana borç para vermeyince ben de ödeme yapmam olmuyor.  Eski param olsa da yapsam ödemeyi.
 

Emmilya Abdli: Bal Paranın paranın ödenmesinin zor olacağını biliyorum ama sadece kutumu güvence altına almak için herhangi bir kaynaktan ödünç almamı istedim ve teslimatın 24 saatinin altında kutuya şifre kodunu gönderdim ve yardım için para aldım. ben lütfen????
 Mehmet Kara: Gerçekten çok üzüldüm. Elimden bir şey gelmedi için. Seni seviyorum ama ekonomik açıdan yardımcı olamadığım için çok üzülüyorum.
  Emmilya Abdli: Evet, eğer geçmişte herhangi bir bedene sahip olursanız, lütfen parayı ödemeye hazırım, çünkü paramı ödemem için yeterli param yok. Bal lütfen kalbimdeki kalıtım kutumdaki kritik durumumu anlayabilmek için lütfen bir yer bul, lütfen hemen geri ödeyeceğim. Ödememi bana yardım ettiğin için ödünç aldığına dair bana yardım ettiğin için lütfen bana yardım etsin bu kayıp fondan kurtuldum Buna bana izin verirseniz, lütfen bu küçük parayı ödünç almak için birilerine bakın büyük bir tazminat olarak geri ödeme yapmaktan çekinmeyin lütfen tatlım lütfen bana yardım edin!!!

Mehmet Kara: Canım mutlaka pahalı olmak isterim de olmuyor. Ayrıca bir yerden para isterken kimlik isteniyor. Senin kimliğinin fotoğrafını bana yollayabilir misin?bana gerçek adresini Sen de verebilir misin bak ben sana verdim. Telefon numaranı önemli, kimlik önemli, adress önemli. Sen benim hakkımda her şeyi biliyorsun ama ben senin hakkında bilmiyorum.
 

 Emmilya Abdli: Üzgünüm canım ne demek istediğini anlamıyorsun demek istediğim adresimi sana vermeliyim lütfen anladığımdan emin ol!
Mehmet Kara : Kimliğinin resmini verebilir misin?
 Emmilya Abdli: Balım Resmi kimliğim hakkında konuştuğunuzda asker olarak göndermeniz yasaklandı ama benim tatile geldiğimde çok yakında olabilirsiniz lütfen beni anlamaya çalışın
 Yine tatlım, tüm resimlerim istek yok, lütfen bana yardım et.
 Bu benim adresim Amerika Birleşik Devletleri … 100 N.Tryon St Charlitte, NC 28255 Amerika Birleşik Devletleri sen benim numaram zaten zaten bal güvenliğini itiraf etmeliyim beni gerçekten seviyor ve gelecekteki evimiz için en iyisini istiyorum Kaybettim Hemen geri ödeyeceğim kutum 24 saatin altında eve geldi lütfen!!!  İyi akşamlar, gününüz nasıldı??????
 Mehmet Kara: Selam canım. Hoş geldin. Çok üzgünüm, elimden bir şey gelmediği için.
Benim için çok kötü geçiyor.
Emmilya Abdli: Tatlım lütfen bana bir şey yapamayacağın için özür dilemem tatlım benim mirasımı kaybetmemi engellemek için bir şeyler yapacaksın lütfen bana yardım edin tek mirasım mirasımı güvenceye almalıyım lütfen geri ödeme yapacağım söz veriyorum lütfen.

Mehmet Kara : Senin kadar çok üzgünüm. Hatırlarsan ben sana söylemiştim. Bu işlem için mutlaka benden para isteyecekler.
  Emmilya Abdli: Bal lütfen ödünç alacağım küçük parayı ödünç vereceğim hemen geri vereceğim kutuya evinize geldi anlamaya çalışıyorum bu durumu kendime bu süre içinde kendimi bulursanız gerçekten beni seviyorsa lütfen bunu yaptığımdan sonra lütfen arşivlemiş olduğum herşeyi lütfen tatlım lütfen????
Mehmet Kara : Benim için gerçekten çok büyük para. Karşılama gücüm ve borç bulma durumum olmuyor.??
  Emmilya Abdli: Bu para benim için biraz para karşılaştırmak paranın herhangi bir kaynaktan ödünç paramı ödünç aldığımı kutunun 24 saatinin altında geri ödeyecek çok basit anlarsın, hepiniz benim umudum lütfen tatlım lütfen bana yardım edin bu benim mirasım ve ben tatilime geldiğimde para ile yatırım yapmak istiyorum lütfen ödünç parayla ödünç almanın herhangi bir yolunu bulun lütfen tatlım!!!
Tatlım lütfen bu konudaki durumumu anladım, çünkü bu kadar rahat olmama rağmen lütfen bana yardım et lütfen!!!
 Mehmet Kara: Canım bankadan temin etme durumum yok. Arkadaşlarımın da maaşları 750-1000 dolar arası. Onlarda aile geçindiriyor evleri ve çocukları var. Bana istediğim parayı veremezler! Senin istediğin benim gibi emekli ve çalışan da olsa büyük bir parak. Hemen verilebilecek bir para değil.
  Emmilya Abdli: Bu konuda benim canım benim miras kalmamı sağladı beni çok fazla iştah kaybettim lütfen tatlım. Tatlım, bu paranın bir gün daha sürmeyeceğini söyledim çünkü para derhal şirkete gönderildiler çünkü mirasçılarımı size gönderecekler çünkü bu tek bekleyişim var ve şirket kapanmak üzere. fonumu kaybetmek istemiyorum lütfen tatlım lütfen beni cehennem edin???????????????
Lütfen bu bir gün meselesi meselesidir paranı geri öderim lütfen bana ait mirasımı kaybetmeme izin verin lütfen tatlım bana yardım etmek için kalbinizde bir yer bulun.

Tatlım lütfen bu çirkin durumdan korunmak için mümkün olan herşeyi denemek istiyorum Kalıtım kutumu kaybetmek için hayatta kalamıyorum tatlım lütfen ağla beni merhaba merhaba dışarıda başka kimse yok bu boktan lütfen lütfen tatlım lütfen????????
Tatlım lütfen bana kalıtımı güvence altına almak için bazı sevgi belirtileri göstermeme yardım et.??????
Bal lütfen bana yardım et Bu konu yüzünden daha fazla uyumamıyorum lütfen bana yardım edin Hemen geri ödeyeceğim kutum eve geldi lütfen tatlım??????
İyi öğleden sonra tatlım neden bunu bana yapıyorsun?????
Bugün ciddi devriyomuz nedeniyle size mesaj göndermek için geciktim.
Mehmet Kara : Selam canım. Hoş geldin.
 
  Emmilya Abdli: Bal lütfen bana yardım edin çünkü kutumla ilgili şirketten alacağım bir sonraki mesajı bilmiyorum lütfen bana yardım et lütfen?????
Mehmet Kara: Maalesef yardımcı olamıyorum.  Bugün banka ile görüştüm. Ancak bana banka kredi vermiyor. İstediğim kredi miktarı yüksek.
  Emmilya Abdli: Tatlım neden bana yardım etsen, bu konuda bana yardım edemez misin?
Mehmet Kara : Almam gereken kredi altı aylık maaşıma denk geliyor. Bu nedenle bankadan kredi çekemiyorum.  Bu nedenle yardımcı olamıyorum.
  Emmilya Abdli: Aman Tanrım, bütün bunlar bana oluyor neden lütfen????
 Mehmet Kara: İnan bu konuda çok üzgünüm aşkım?????
  Emmilya Abdli: Bu küçük parayı, benim mirastan kalma bir kutuya bastım. Bu aman Allah’a inanamıyorum.????
Mehmet Kara : Bu para senin için küçük ama benim için büyük. Sana anlatamadım sanıyorum. Bu benden istenen para beni 6 aylık kazancın, maaşım oluyor.
  Emmilya Abdli: Tatlım lütfen bu parayı ödünç almak için birini ödünç almak için kutumuzu kutlarım hayatım için çok önemli. Bu benim doğduğumdan beri arşivlediğim her şey var tatlım lütfen beni anlamaya çalış lütfen?????
Mehmet Kara : 2.500.00 dolar** 5.20.= 13.650.00 TL yapıyor.  Ben aylık 2.600.00 TL alıyorum. Bu parayı hemen yapmam mümkün değil. Sen benim paramın olup olmaması konusunda bana:” Senin paranın olup olmaması önemli değil. Benim param ikimizede yeter.” demiştin.
 Emmilya Abdli: Bu parayı arkadaşlarınızın herhangi birinden ödünç alabiliyorsanız, lütfen varıştan 24 saatin altında ödeme yapacağız ve ben de kutuma erişebilmek ve bana yardım etmek için parayı almak için pin kodunu göndereceğim.?????
Mehmet Kara : Bu nedenle bana banka maaşımı altı katı olan krediyi vermiyor.  Banka krediyi verirken talep ettiğim krediden peşin kesilen paralar var. İnan yapabilecek bir durum yok.
  Emmilya Abdli: Bal lütfen bana yardım et lütfen sadece miras kutusunun kaybolmasını önlemek için lütfen lütfen tatlım lütfen

Mehmet Kara : Bu şartlarda nasıl yardım edeceğimi söyler misin? Olmayan, alamayacağım bir kredi için ödeme yapamam. Senden ricam; bu konuda ben sana yardımcı olamayacagim. Bu nedenle bu işlem için benden para bekleme. Bu arada hem elinden büyük bir para var, hem sen bu iş için harcama yapmıyorsun?

Emmilya Abdli: Tatlım, bunun için gerekli olan belgelerin miras bırakılabilmesi için gerekli belgeleri alması gerekiyor ve şirket, şirkete geldiklerinde yaşadıkları kayıplar nedeniyle kapatılmak üzeredir. Lütfen kutumu kaybetmek istemiyorum lütfen lütfen tatlım.

 

Mehmet Kara: Lütfen bu konuda ısrar etme. O kadar üzüldüm ki… Ben şuan çaresizim
Emmilya Abdli: Bal lütfen bir borç alınız. İlgilendiğim parayı ödemekle sorumlu olacağım. Sözcüğünüzü işaretlediğinizden emin olun çünkü mirasım kutusunun ilk balını kaybetmekten korunmam gerekiyor??????
Mehmet Kara: Sen beni anlamıyorsun. Hep aynı yazıyı yazıyorsun otomatik olarak. Param yok ve o kutunun ödenmesine gücüm yok de yok!

 

Emmilya Abdli: Bal lütfen kredinizi bankadan ayırın faizini ödeyeceğim bu sözüm benim hakkım ne olursa olsun paranın herhangi bir miktarına istekli olsam lütfen!
Tatlım bir gün meselesi olan parayı ödediğiniz parayı ödediğiniz parayı ödünç almamı güvence altına almak için yıllarca mirasımı yitirmemden dolayı bu durum hakkında çok fazla şey çektim balım lütfen ağzımı duy ve bir yer bul Bu durumdan kurtulmak için kalbinizde lütfen!!!
Tatlım lütfen bu konuyla ilgili bir şeyler yap, ben de paramı ödünç aldığımı söylemiştim. İyi akşamlar tatlım?????
Tatlım lütfen bunu bana yapma Kalıtım kutumu kaybedersem hayatta kalamam lütfen tatlım bana yardım et?????
Günaydın tatlım gecen nasıldı??????
Bal ağrılarım çoğaldı, büyük bir sıkıntı içerisinde yaşıyorum. Ne olur, lütfen bana yardım eder misin?
Mehmet Kara: Günaydın canım. Hayırlı günler. Gecem çok karanlık geçti. Sıkıntıdan dolayı uyuyamıyorum. Uykumun saati değişti. Parasızlık nedeniyle rahat rahat uyuyamıyorum. Gerçekten mali açıdan büyük sıkıntı yaşıyorum. Sana yardımcı olamadığım için çok üzülüyorum. Geceleri uykum kaçıyor. İnan aşkım kısa kısa uyuyorum. Gecede üç saat uykum ya var ya da yok. Çok yoruldum ve gerçekten de çok yorgunum. Hayat beni çok yordu. Tam düzene giriyorum derken yine sıkıntılara daldım.

Seninle güzel bir ömür hayal ederken birden bir olumsuzluk. Beni yine çok üzdü.sana yardımcı olamıyorum. Yardımcı olamadığım için çok üzülüyorum. Kader yüzüme bir türlü gülmüyor. Bundan sonra da güleceğini sanmıyorum. İnan çok üzgünüm. Keşke yardımcı olabilseydim.??????
 

 Emmilya Abdli: Tatlım Bu noktada beni hayal kırıklığına uğrattığına inanamıyorum. Geçmiş yıllar boyunca emeği geçen miras fonuyla ilgili yardımına ihtiyacım var. Aman Tanrım, bunun benim başıma geleceğine inanamıyorum.????
Mehmet Kara : Merhaba canım. Seni hayal kırıklığına uğratmak istemem. Ben sana daha önceden paramın olmadığını söyledim. Bana ilk yazı geldiğinde sana da dedim bunlar mutlaka para isteyecek. Bu kadar yüksek fiyattaki çeyiz sandığını hiç kimse bana para almadan yollamaz dedim. Sen kesinlikle para almayacaklar sadece Ev adresini ver yeter dedin. Ben sana tekrar sordum ve sen kesinlikle para istemeyecekler dedin.Ben ondan sonra yazdım nitekim benim dediğim gibi benden para isteniyor. Üstelik istemem para benim maaşım kat kat üstünde. Benim 6 aylık maaşım kadar para isteniyor Ben den. Benim bu parayı karşılamam mümkün değil. Amacım seni hayal kırıklığına uğratmak değil, elimde olmayan imkânsızlıklar nedeniyle ister istemez boynum bükük. Parayı ödeyemiyorum ödeme gücüm de yok. Seni seviyorum. Seninle beraber olmayı da çok istiyorum. Ocak ayında İzmir’e gelirsen. Benim para bulup bulamadığımı sende gözünle göreceksin. Asla seni üzmek istemiyorum. Seni çok özledim aşkım. Günün nasıl geçti neler yapıyorsun. Benim günüm üzüntülü üzüntülü geçiyor. Çaresiz kalmanın verdiği bir ızdırapla ne sabahım belli ne gecem belli ne de gündüzüm belli. Uzun ince bir yolda gitmeye çalışıyorum. Sevinemeden üzgün bir şekilde günümü geçiriyorum.
 

Emmilya Abdli: Tatlım, sen benim mirasım kutusu evine geldiğinde parayı ödünç alamayacağımı söylemeye çalışıyorsun, sonra parayı al ve geri ödeyeceksin, sevgilim bana yardım etmek için sana tüm güvenceyi verdim ve ödeyerek geri ödeyeceğim herhangi bir bedenden para ödünç aldığın kutuyu hemen bana yardım et lütfen?????
Mehmet Kara : Hoşgeldin canım. Gerçekten ödeme gücüm yok. Borç bulamıyorum. Seni üzmek istemiyorum. Ancak gücüm yok.

 

 

Devamı var

 

05.07.2019 /Karabağlar
Hüseyin Durmuş
Emekli Edebiyat Öğretmeni
Şair yazar
www.kafiye.net