Parasızdırmak için yaş farkı olmaz!18

 Lütfen tatlım lütfen seni geri ödeyeceğim derhal onlar benim kutu teslim etmek lütfen lütfen tatlım seni seviyorum lütfen bu kutu kaybetmeme lütfen lütfen tatlım lütfen bana yardım et lütfen?????
  Tatlım lütfen bana yardım etsem hemen geri ödemeye söz veriyorum benim eve 24 saat teslimatın altında eve geldi lütfen lütfen bana yardım et????
  Tatlı kalp artık daha fazla rahatlamıyor lütfen tüm umudunuz lütfen kalbimdeki bir yer bulmak için lütfen miras kalmamı sağlayın bana yardımcı olun lütfen tatlım lütfen bana yardım edeyim Paranı geri ödeyeceğim hemen kutum eve geldim söz veriyorum lütfen tatlım??????
  Tatlım lütfen bana yardım edin bu benim doğduğumdan beri arşivlediğim her şey lütfen paranı geri ödeyeceğim hemen kutum eve geldi lütfen tatlım lütfen bana yardımcı olmak için kalbimde bir yer bul lütfen tatlım?????
  Tatlım bu hayattaki tüm umudumsun lütfen seni geri ödeyeceğim derhal kutum evime geldi ve sen benim mirasımı kaybetmeme izin verdiğini onayladın lütfen lütfen tatlım kalbimde bir yer bul bana yardım et ve sana yardım et mirasımı kaybetmek istiyorum lütfen tatlım?????
  Bal lütfen yüzüme biraz gülümse, tekrar çok endişeliyim lütfen bana yardım edin lütfen sana geri ödeme yapacağım söz veriyorum, hemen kutum eve geldi sana parayı geri almak için pin kodunu göndereceğim lütfen kalbinde bir yer bul lütfen bana yardımcı ol lütfen seni gerçekten çok seviyorum lütfen?????
  Canım imkanım yok dedim. Tekrar tekrar yazmama gerek. İmkanım olmadığı için bu konuda ödeme yapamam. Bana ısrar etme canım. Sana daha önce söyledim, elimde olmayan para nedeniyle yardım etmem mümkün değil. Keşke elimde olsa da yardımcı olabilsem.
Mehmet Kara : Yalvarmaya gerek yok. Bende para yok. Para olmayınca da ödeme yapamam.  Üzgünüm???????
  Emmilya Abdli: Bal Arkadaşlarınızdan ödünç lütfen geri derhal ödeyecek benim kutu bana yardım edin evinizdeki geldi
Mehmet Kara : Beni bu halimle kabul ettin. Bu halimle sevmeye devam edersen ben de seni seveceğim. Beni bu halimle kabul etmiyorsa bu durumu da söyle. Sen İzmir’e gelirsen ben sana bakarım. Beni anlayışla karsilayacağına inanıyorum canım benim.
  Emmilya Abdli: Tatlım lütfen tatilimi kesmeden önce lütfen şirketimi kapatabilir, kutumuzu kaybetmemek için bana yardım edin lütfen kalbinizde bir yer bulun bana yardımcı olmak için hemen bana geri ödeyeceğim söz veriyorum lütfen bana yardım edin tatlım?????
  Tatlım lütfen mirasımı aldıktan sonra geri ödeyeceğim parayı ödünç al ve ben ona erişim için pin kodunu gönderirim ve paranı alırsan gerçekten bana yardım edersen lütfen bana yardım et?????
Mehmet Kara : Üzgünüm. Bu konuda artık yazmama gerek yok. Beni anla artık. Borç para bulmam da zor. Çünkü bu para cok.
  Emmilya Abdli: Bal Size hemen geri ödeme söz veriyorum benim kutu eve geldi Ben ona erişim ve para almak için pin kodu göndereceğiz lütfen çok basit bir açıklama lütfen benim kutu için biraz karşılaştırın, bu cehennem güvenli tatlım lütfen ağla lütfen bana yardım edin tek umudun var ve bu mirasa yatırım yapmak istiyorum lütfen lütfen tatlım lütfen??????
  Canım benim için tüm umudumsun ve gelecekteki evimizi iyileştirmek için lütfen tatlım bana yardım et, bu küçük para yüzünden mirasım kutusunu kaybetmek istemiyorum lütfen paramı ödünç parayla ödünç vereceğim ödülü geri ödeyeceğim dışarı lütfen sevgilim?????
  Tatlım lütfen benim mirasım kutusunun paraya değmeyecek paradan ödünç almasına izin vermeyin lütfen parayı ödünç parayla ödünç vereceğim ödülü geri ödeyeceğim söz veriyorum lütfen bana yardım etmeyin beni görmezden gelmeyin Seni gerçekten çok seviyorum lütfen bana yardım et?????
  Tatlım lütfen beni görmezden gelmeyin Seni seviyorum çok yardım et bana kalıtım kutumu güvence altına al, bu benim arşivlenmiş olduğum herşeyim lütfen anlamaya çalışıyorum balım balım ceza altındayım ama en acımasız kısım benim mirasım kutusudur lütfen tatlım bana yardım et Kutuyu onayladınız hemen geri ödeme sözü veriyorum ve hala bana yardım ettiğim için ödüllendireceğim?????
  Beni bırakma lütfen tatlım Duyguları kontrol etmek için param yetiremem lütfen bana bazı aşk belirtilerine yardım et bana yardım et lütfen????
 Tatlım lütfen bana ödünç vermeme yardım edin hemen geri ödeyeceğim kutum evinize geldi ve lütfen tüm hayatım boyunca size yalvarıyorum lütfen tatlım helo, umudum bu mirasa yatırım yapmaktır ve geleceğimize yardımcı olalım lütfen lütfen tatlım bir yer bul Kalbimde bana yardım etmek için lütfen mirasımı kaybetmek istemiyorum lütfen tatlım??????
  Bal lütfen benim mirasım kutusunun kaybolmasına izin verme lütfen bana yardım edin lütfen hemen geri ödemeye söz veriyorum kutum evinize geldi lütfen bana yardım edin canım tüm hayatım boyunca yaşamak ve geri kalanı için seninle yaşamak istiyorum hayatım lütfen tatlım??????
  Tatlım lütfen yapma, bu konuda bana yardım etmelisin lütfen????
  Tatlım, senin için sahip olduğun aşkım, gözyaşlarımın içine çekilemiyorum, çünkü tüm bu zaman boyunca lütfen bana yardım et??????
  Bal lütfen bana yardım etmek için yüreğinizde bir yer bulup hemen geri ödeyeceğim kutumun eve gelmesi beni lütfen canım benim mirasını kaybetmeme izin veriyorsun hayatımdaki tek umudun hayatım lütfen sevgilim????

Mehmet Kara : Canım sana son sözüm şu. Benim bu ödemeleri karşılayacak param yok. Bunun için başka kişilerden de para isteyemem. Çünkü benim için büyük bir para. Ben iflas etmiş bir adamım. Yaşım 64 olduğu için bankalar bana Kredi vermiyor. Ben sadece maaşımda geçiniyorum. Ev kirasını ödüyorum yiyecek içeceğin ödüyorum diğer ihtiyaçlarımı karşılıyorum. Benim aldığım maaş sana daha önce de yazdım 700 dolar. Bunun 200 dolarını kiraya paranı ödüyorum geri kalan 500 dolar ile yaşantımı devam ettiriyorum. Bu nedenle ödeme yapmam imkansız. Senin kutum için ödemem gereken para Benim 6 aylık maaşım. Maaşımı altı ay önce çekemiyorum.
 Bu nedenle ağlamana gerek yok. Aramanı üzülüyorum bir çözüm de bulamadım için de üzülüyorum. Beni anlaman gerekiyor bu parayı ben top olarak ödeyemem mümkün değil. Daha başka bir çözümü varsa onu söyle onu yapalım. En çok üzgünüm ama tamam. Keşke yapabilsem keşke karşılaya bilsem!
Ben sana daha önce söyledim Benim böyle Bir kutum var dediğinde benden para isteyecekler dedim. Sen bana dedin ki kesinlikle para istemeyecekler. Sen bunu bile bile benden yazı yazmamı istedi. Taram olmadığını bildiğin halde neden böyle bir şey istedin ben den. Ben illaki para isteyecekler dediğimde sen dedin ki hayır senden para isteyecekler. Kutuları sana sadece adresine parasız gönderecekler dedin. Firma ara söyle adresim belli, yerim belli telefonum belli, gonderiyorlarsa göndersinler.
 Paramın olmadığını biliyorsun, sana param yok dedim. Neden bana bunu yazdırtin aşkım. Başka bir çözüm yolu var sana bir tane bana onu söyle. Babana para yolla para yolla deyip durma. Param yok yollayacak durumda yok.
  Emmilya Abdli: Dürüst olmak gerekirse, para isteyeceklerini bilmiyorum çünkü bu belgeyi istedikleri için veremem ve bu yüzden parayı sormamın sebebi ve bu paramın miras kalmamı karşılaştırmak için çok az olduğunu lütfen?????
 Mehmet Kara: Sen şu an sözleşmeli olarak çalışıyorsun. Sen de para kazanıyorsun. Üstelik sen maaşını dolar olarak kalıyorsun. Ocak ayında buraya geleceksin.Senin maaşından bunu karşıla ben senden para istemiyorum. Ama lütfen beni bu konuda sıkboğaz etme. Ben para yollamıyorum.  Sana söyledim bilmiyorum deme. Lütfen bu konuda ısrar etme çünkü para veremem yollayamam. Ne verme gücüm ne de karşılama gücüm yok.
  Emmilya Abdli: Tatlım, sadece bana yardım etmeni istiyorum ve paranı sana geri ödeyeceğim. Onlar benim kutumu sana teslim ediyorlar. Lütfen kutumun kampta olduğunu iddia etmek için daha fazla bir şey yapamam ve tatilimden önce şirket kapanabilir. evinizde teslimat onayladıktan sonra ben hemen etkisi ile geri ödeyecek para ödünç anlamaya çalışın lütfen bu kadar ben şimdiye kadar arşivlenmiş tüm lütfen tatlım.
  Sadece şirketimi kapatmadan önce kutumu güvence altına almak için lütfen tatlım lütfen tatlım lütfen????
  Tatlım artık rahat değil ve sadece ağlamak için iştahımı kaybettim lütfen lütfen tatlım lütfen bana yardım edin tüm umudum var lütfen hemen kutuma geldim. Buraya ulaşabilmem için pin kodunu göndereceğim ve paranı al ama lütfen Mirasımı kaybetmeme güvende seni seviyorum lütfen tatlım lütfen?????
  Tatlım size 24 saatin altında geri ödemeye söz veriyorum kutumun eve gelmesi lütfen bana yardım et canım benim tek umudum lütfen sevgilim güvende kutumu kaybetmeme lütfen sevgilim?????
  Tatlım bana bu kritik durum hakkında yardım etmeliyim, çünkü burada kalıtım kutumu güvence altına almak için kampta hiçbir şey yapamıyorum ve parayı size geri ödeyeceğim parayı kutu eve geldi lütfen Bu fırsattan önce kutumu talep etmek zorunda olduğum tek fırsat lütfen tatlım lütfen bana parayı geri ödeyeceğim????
  Tatlım lütfen tüm sahip olduğun ve sen benim mirasım kutusundan kaybetmemi engelleyebilecek tek aşk sensin lütfen lütfen tatlım bana yardım et bana kutuyu güvence altına alacağım parayı geri ödeyeceksin eve geldiğinde söz veriyorum lütfen tatlım?????
  Bal lütfen bu durumda bana yardım etmek için kalbinizde bir yer bul ve artık burada kampta rahat değilim ve şimdi kafamı hissediyorum ech, sen benim bütün umudum tatlım lütfen seni geri ödemeye söz veriyorum hemen kutum eve geldi Lütfen?????
  Hayatım boyunca sahip olduğun tek şeysin lütfen bana yardım et????
  Günaydın tatlım gecen nasıldı??????

Mehmet Kara : Günaydın canım, hayırlı günler dilerim. Gecem güzel geçti canım sadece üzgünüm. Ekonomik açıdan kuvvetli olmadığım için sana yardımcı olamadığım için çok üzülüyorum. Sana yardım yardımcı olmayı çok isterdim ama olmadı.

  Emmilya Abdli: Tatlım lütfen beni duyduğum tek aşk sensin mirasımı kaybetmek istemiyorum lütfen hemen geri ödeyeceğim eve gel lütfen lütfen tatlım lütfen bana yardım et.??????
Mehmet Kara : Aşkım ben de seni seviyorum ama dediğim gibi şuan param olmadığı için ödeme yapamam.
  

Emmilya Abdli: Biliyorum tatlım bile sana borcunu 24 saatin altında geri ödeyeceğin parayı ödünç almanı söyledim.??????

Devamı var

 

05.07.2019 /Karabağlar

Hüseyin Durmuş

Emekli Edebiyat Öğretmeni

Şair yazar

www.kafiye.net