SİZE RAĞMEN….

Ülke savaşa girerken

“Çocuklarımız ölecek, bizim ne işimiz var savaşta”
“Onların gençleri burda geziyor biz gidip orda savaşacağız”
“Suriye’den bize ne”

diyenlere iyi bakın!

Vatan hainleri ile aynı düşünüp, farklı dilde konuşanlardır..

Bir gemide seyahat eden herkes gemi su almaya başladığında denize atlamayı kurtuluş olarak görüyorsa sadece gayesi kendisini kurtarmak için ölümü göze almış, Kurtuluşu değil.
Ama geminin su aldığı yeri kapatmak için mücadele ediyorsa sadece kendisini değil hem gemiyi, hem de o gemidekileri ve o geminin sağ salim limana ulaşmasını umut edenlerin kurtuluşu amacıyla ölümü göze almıştır.. Kendisini kurtarmak için vatanında mücadele etmeyip, mülteci olanlar; çocuklar kadınlar ve yaşlılar hariç zaten vatan hainidir.
Ne diyor şair,
“Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz”

“MESELE VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR”

Bizim kimsenin haini ile uğraşacak halimiz yoktur. Savaş sadece mantık değil aynı zamanda bir strateji meselesidir. Bizim ne İşimiz var diyenler aslında kendilerini, çocuklarını düşündükleri için değil, ağababaları böyle istediği için, planları suya düşeceği için fitne yaratmak isterler.. Bunlar tarihte hep oldular olacaklar.. Ama bu milletinin bekası her zaman olduğu gibi özde vatan severler elinde şekillenecek sözde falancı filancılarla değil.

Gün aynı marşı söyleme, aynı dilden konuşma ve aynı amaca hizmet ederek aynı yöne doğru yürüme günüdür. Çatlak sesler çıkarıp gençlerimizin mücadele azmini kırmak isteyenler, gitsin bir hiç uğruna ölenler için dağlarda ki kandırılmış o zavallılara gözyaşı döksün ve onların kurtuluşu için birşeyler yapsınlar…

Suriye meselesi geldiğimiz noktada Türkiye’nin gelecek meselesidir, Ülkenin beka meseledir, siyaset üstü bir meseledir, kimsenin küçümsemeye önemsiz göstermeye, duygusala bağlamaya asla hakkı yoktur. Komşuda çıkan yangını orda söndürmezsek bugün, yarın o yangında biz de yanarız maazallah.

“Gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz,” bu ülkenin gerçek aşıkları size ve sizin maşası olduklarınıza, yandaş olduklarınıza rağmen haklı davasında muzaffer olacaktır inşallah.

Rabbim hak üzere yola çıkan Ordumuza, yurdumuza yar ve yardımcı olsun inşallah. Gayesi fitne olanları da kahhar ismi ile kahretsin.

Türk düşmanları ile birlikte olup
Ne mutlu türküm diyenler,
İsimlerinin başına T C yazıp hainlerle aynı dili konuşanlar,!
Bu meseleyi siyasi malzeme yapanlar!
Va daha nice hain emellere hizmet edenler!
Ülke yanarken ateşe benzin atıp ellerini açıp ısınanlar!
Milletin meclisinde ülke merhaba selesi oylanırken hainliklerini tescil edenlere hla iki laf söyleme cesareti olmayanlar
Zalimin zulmüne çanak tutanlar
İşte tam da zamanı

NE MUTLU TÜRK’ÜM demenin ve isimlerinizin başındaki (vatansever bir çok arkadaşını tenzih ediyorum) T. C ye sahip çıkmanın tamda zamanı.
Kardeş olmanın, birlik olmanın var olmanın haklı mücadelesi. Buraya nasıl geldik, niye geldiği tartışmanın hiç bir mantığı olamaz. Şu an ne haldeyiz ona bakarak mücadelede tek yumruk olmanın vaktidir.

Ya bizimlesiniz ya da hainsiniz..

BİZ HAİNLERE RAĞMEN BAŞARACAĞIZ İNŞALLAH

ALLAH VAR GAM YOK

Temel ATA
www.kafiye.net