Para sızdırmak için yaş farkı olmaz! 15

Mehmet Kara : Selam canım, seni çok özledim. Sen benim biricik aşkımsın.?????? Emliy I love you, seni çok özledim. Umarım bir terslik yoktur. Bu akşam dönüşün gecikti. Akşam yemeğinde de gecikecek. ?????
Emmilya Abdli: Benim takımımdan birini beklediğim için sevgilim dostum bugün öldürmüştü bu yüzden konuyla ilgili çok merak ettim seni çok özledim bal.
Mehmet Kara : Hoşgeldin canım.
Emmilya Abdli: Sadece görevden dönüyoruz canım burada daha zorlu bir bal oluyor
Mehmet Kara : Seni çok merak ettim. Gelmene çok sevindim. Seni çok seviyorum canım.????
Emmilya Abdli: Evet tatlım, her zaman kalbimde.
Mehmet Kara : Canım bu gün çok yoruldun. İstersen ilk önce yemeğini hazırla. Zaman kalırsa konuşuruz. İlk önce senin beslenmen ve sağlığın gelir.
Emmilya Abdli: Tamam tatlım, güvenlik şirketinin sizinle iletişim kurmasını çok üzdüm.
Mehmet Kara: Bu gün daha bilgi gelmedi. Bu gece ve ya yarın sabah bilgi verirler. Bundan önce de ben yazdıktan bir gün sonra cevap verdiler. Bir aksilik çıkmazsa yarın cevap gelir umuyorum. Yarın cevap gelmezse ben tekrar yazarım bilgilendirmek için.
Emmilya Abdli: Tamam tatlım lütfen akşam yemeğimi hazırlamama izin verin, çünkü geç saatlerde geldik. Seni çok seviyorum ve seninle birlikte olmak dileğiyle, yakında öp ve sarıl bana???????
Mehmet Kara : Tamam canım, afiyet olsun.seni öpüyorum.???????
Emmilya Abdli: Bal. Tatlım, şimdi akşam yemeğimi yedim. Uyuyor musun işim yüzünden bugün çok geç biliyorum????
Mehmet Kara : Seninle hasret gidermeden uyumak istemedim.
Emmilya Abdli: Vay canına çok teşekkür ederim tatlım seni çok özledim ve yakında seninle olmak isterdim
Mehmet Kara: Bende istiyorum aşkım. Seninle iki gün boyunca evin içinde sarmaş dolaş uyumak, oturmak, konuşmak. Kavuşmak hasreti biraz giderilince gezmeye çıkmak. Hem sen evde dinlenmiş yorgunluk atarsın, bende sana sarılarak sarmaş dolaş iki günü özlem içerisinde geçirmek. Seni hayal ediyorum, seni burada yanımda hissediyorum. Senin güzel göğüslerini öpüyor ve okşuyorum. Dudaklarını öpüyorum…
Emmilya Abdli: Vay canına gerçekten çok heyecanlıyım tüm istediğim hayatımın geri kalanıyla seninle birlikte olmak çünkü hayatımda gerçekten çok şey ifade ediyorsun. Hayatım boyunca yaşanmış en büyük şeysin canım Seni sevdiğim için pişman olamam çünkü seni mutlu bir kadın yaptın.
Mehmet Kara : Seni gerçek mutlu bir kadın yapacağım. Benimle beraber olduğuna, benim kadınım olduğun için çok mutlu olacaksın.
Emmilya Abdli: Vay canına çok teşekkür ederim tatlım durduramam çünkü her zaman kendimi gülümsediğimi görüyorsun ve sen neden gülümsüyorsun sevgilim
Mehmet Kara : Seninle aşkın en güzelini yaşayacağım için gülüyorum, bunun için seviniyorum.
Emmilya Abdli: Evet tatlım tüm vücudum senin ve senin sevdiğin her şeyi yapabilirsin çünkü sana aittir ve başka hiç kimse benimle aşkını paylaşmaz
Mehmet Kara : Bende başkasıyla paylaşmam.
Emmilya Abdli: Vay canına çok teşekkür ederim tatlım bana sevgini ve sevgini göster ki ben seninle olmanın mutluluğu
Mehmet Kara : Doyasıya mutluluğu birlikte yaşamak çok harika olacak. Bunun için senin buraya gelmeni büyük bir özlemle bekliyorum.
Emmilya Abdli: Benimle aynen istediğim tek şey seninle birlikte olmaktır. Çünkü hayatımda yaşanmış en büyük şey sensin.
Mehmet Kara : Sen benim en büyük aşkımsın. Aşkım çok yorgun musun? Uykun geldi mi? Duşunu aldın mı meyveni yedin mi?
Emmilya Abdli: Evet tatlım, her zaman kalbimde ve seninle olmak için girişimde. Evet tatlım, uykulu hissediyorum. Tatlı rüyalar dinlemeye ihtiyacım var ve lütfen şirketin sizinle irtibata geçip geçmediğini kontrol etmeyi unutma.????????
Mehmet Kara : Evet tatlım. Sen yorgunsun yatağına gir uyumaya başla. Bana bilgi geldiği an sana hemen yazacağım. Sen rahat uyu tatlı rüyalar diliyorum aşkım sana öpüyorum.????? Günaydın canım günaydın. Kolay gelsin, sağlıklı ve güzel bir devriyen olsun. Allah seni korusun, Allah seni bana bağışlasın. Ben saat 12’de diksiyon dersine gideceğim. Saat 17 de evde olacağım. Seni çok özlüyorum aşkım benim bir tanemsin.?????
Selam canım.
Emmilya Abdli: Günaydın tatlım seni çok özledim. Gitmeden önce yemeğini yemeyi unutma lütfen seni çok seviyorum sevgilim???Tatlım kendine iyi bak, görevime geri dönmek istiyorum. Sanırım sınıftasın şimdi öpüyorsun ve benden sarıl????????Tatlım, şirketin size cevap verip cevap vermediğini öğrenmek için e-postanızı kontrol etmeyi unutmayın. Seni çok seviyorum?????
Mehmet Kara: Selam aşkım, seni çok özledim. Biricik aşkım, henüz daha cevap gelmedi. Mail sayfamı şimdi inceledim yazdığım yazıya cevap gelmemiş. Seni çok seviyorum canım bir tanem seni, biricik aşkımsın sevgilimsin.
Aşkım, ben evdeyim. Akşam yemeği yedim. Meyvemi yedim. Şimdi dinleniyorum. TV izliyorum. Seni çok özledim.?????
Emmilya Abdli: İyi akşamlar tatlım nasıl oldu seni çok özledim
Mehmet Kara : Hoş geldin canım sefalar getirdin. Ben çok iyiyim aşkım sen nasılsın. Henüz mail gelmedi. Mail geldiğinde sana hemen bilgi vereceğim.
Emmilya Abdli: Hayatım boyunca seni seviyorum sadece görevinden geri dönüyorum
Mehmet Kara : Günün nasıl geçti aşkım.
Emmilya Abdli: Beklediğiniz her zaman için çok fazla balım Seni gerçekten çok seviyorum ve yakında seninle olmak dileğiyle
Mehmet Kara : İnşallah canım
Emmilya Abdli: Tanrı’ya şükürler olsun ki bugün güvenliğiniz için hayatım boyunca sen benim için çok önemli değilsin hayatım tam balımda????. Gözlerimin elması sensin ve düşüncelerin her zaman kalbimde tatlı kalp var.
Mehmet Kara : Canım akşam yemeğini hazırla, arkadaşımla yemeğini ye, banyoda duşunu al, sonra gel karşıma seninle sohbet edelim. Tamam mı aşkım?
Emmilya Abdli: Tamam tatlım çok teşekkür ederim akşam yemeğimi yaptıktan sonra döneceğim seni çok seviyorum bal öpücüğü ve benden sarıl bana??????
Mehmet Kara : Seviyorum canım seni öpüyorum aşkımsın. Yemeğini ye gel karşıma tatlım. ?????
Selam canım. Neler yapıyorsun?
Emmilya Abdli: Tatlı kalp bütün bu bekleyişim için üzgünüm sadece akşam yemeğimle yuvarlanıyorum şimdi seni çok özledim ve seninle beraber olsaydım. Seni çok seviyorum bal öpücüğü ve benden sarıl.
Mehmet Kara : Hoşgeldin
Emmilya Abdli: Hayatımdan çok şey ifade ediyorsun
Mehmet Kara : Ben yatmaya devam edeceğim canım. Yemeğini yedin mi? Duşunu aldın mı?
Emmilya Abdli: Şimdi uyumak istiyorsun tatlım.
Mehmet Kara : Ben seni Burada beklemeye devam ediyorum.Tamam aşkım tamam Sen nasıl istersen. Sana iyi geceler iyi uykular. Sana sarılıp öpüyorum canım benim bir tanem.
Emmilya Abdli: Evet, duş aldım ve akşam yemeğimi yedim. Tatlım tatlım.
Mehmet Kara : Fazla yorulma yarın sabah erken kalkacaksın görüşmek üzere aşkım.
Emmilya Abdli: Evet tatlım yarın sabah görevime gideceğim ve lütfen güvenlik şirketinin postanıza cevap verip vermediğini kontrol etmeyi unutma???
Mehmet Kara: Canım hala cevap gelmedi. Gelince sana hemen haber vereceğim. Sen rahat rahat uyu. Enerjini topla.
Emmilya Abdli: Tamam tatlım umarım akşam yemeğini yersin ve duş alsın
Mehmet Kara : Aşkım ben yemeğimi yiyelim çok zaman oldu. Duşunu da aldım. Sen yanımda olsaydın duşta çok güzel olacaktı. Buraya geldiğinde duşa beraber gireriz.
Emmilya Abdli: Evet tatlım, aynı zamanda seni çok özleyeceğim ve ben de seninle birlikte olmak isterdim.
Mehmet Kara: Sana iyi geceler canım. Tatlı rüyalar diliyorum.
Emmilya Abdli: Tamam tatlım iyi geceler keşke tatlı rüyalar öp ve benden sarıl ben seni çok özledim.
Mehmet Kara : Canım günaydın hayırlı günler hayırlı işler kolay gelsin aşkım.firmadan yazı geldi neydi sana gönderiyorum benden evrak istiyorlar Ben o evrakları Nasıl yapalım bilmem. Aşkım, seni çok özledim.
Emmilya Abdli: İyi öğleden sonra tatlım nasıl oldu günüm seni çok özledim sevgilim ve düşüncelerin her zaman kalbimde???
Mehmet Kara : Hoşgeldin canım
Emmilya Abdli: Tatlım, bu dokümanın talep ettiği güvenlik şirketinden gönderdiğiniz mesajları aldım.
Mehmet Kara: Seni çok özledim canım gelen yazıyı okudun mu? Şimdi nasıl cevap vereceğiz bana onu yazar mısın? Dökümanlar nedir?
Emmilya Abdli: Bu iki Belge ile ilgili meseleyi ballamak, şu anki iş yerindeki kamp nedeniyle bu belgeyi temin edemem.
Mehmet Kara : Ne zaman olacak? Ben ona göre cevap vereyim. İzin isteyeyim. Sen İzmir’e geldiğinde hazırlayabilir misin?
Emmilya Abdli: Sevkıyatım için balım onlara cevap verin ve onlara gerekli belgeyi sunmamıza yardımcı olmalarını isteyin, böylece kutumu size teslim edecekler.
Mehmet Kara : Bana buraya İngilizce olarak ne yazmamız gerekiyorsa sen yaz. Ben de onu mail sayfasına bilgisayarda yazayım.
Emmilya Abdli: Arşivlemek için yıllarca uğraştığım kutumu kaybetmek istemiyorum, lütfen şirkete cevap verin ve bize Dokümanları sunmamıza yardım etmelerini isteyin.
Mehmet Kara: Aşkım bugün cevap vereyim. Sen yazıyı bana yılla bende onlara ben yazmış olayım
Emmilya Abdli: Evet, Dokümanlar’ın tamamlanmasını sağlamaya yardımcı olmak için şirkete bildirin.
Mehmet Kara : Tamam canım. Ancak bana
Emmilya Abdli: İyi öğleden sonra tatlım nasıl oldu günüm seni çok özledim sevgilim ve düşüncelerin her zaman kalbimde???
Mehmet Kara : Hoşgeldin canım.
Emmilya Abdli: Tatlım, bu dokümanın talep ettiği güvenlik şirketinden gönderdiğiniz mesajları aldım.
Mehmet Kara: Seni çok özledim canım gelen yazıyı okudun mu? Şimdi nasıl cevap vereceğiz bana onu yazar mısın? Dökümanlar nedir?
Emmilya Abdli: Bu iki Belge ile ilgili meseleyi ballamak, şu anki iş yerindeki kamp nedeniyle bu belgeyi temin edemem.
Mehmet Kara: Ne zaman olacak. Ben ona göre cevap vereyim. İzin isteyeyim. Sen İzmir’e geldiğinde hazırlayabilir misin?
Emmilya Abdli: Sevkıyatım için balım onlara cevap verin ve onlara gerekli belgeyi sunmamıza yardımcı olmalarını isteyin, böylece kutumu size teslim edecekler.
Mehmet Kara: Bana buraya İngilizce olarak ne yazmamız gerekiyorsa sen yaz. Ben de onu mail sayfasına bilgisayarda yazayım.
Emmilya Abdli: Arşivlemek için yıllarca uğraştığım kutumu kaybetmek istemiyorum, lütfen şirkete cevap verin ve bize Dokümanları sunmamıza yardım etmelerini isteyin.
Mehmet Kara : Aşkım bugün cevap vereyim. Sen yazıyı bana yılla bende onlara ben yazmış olayım
Emmilya Abdli: Evet, Dokümanlar’ın tamamlanmasını sağlamaya yardımcı olmak için şirkete bildirin.
Mehmet Kara : Tamam canım. Ancak bana İngilizce olarak bu yazıyı yollar mısın. Ben kutun hakkında bilgi sahibi değilim. Şirkete ben ne yapmalıyım
Emmilya Abdli: Bal, küçük notlar yazıp, şirkete Belgeleri vermemize yardımcı olması için şirkete söyleyin
Mehmet Kara : Bana bu konuda yazı gönderir misin? İngilizce olarak yollar mısın?
Emmilya Abdli: Okay, Lütfen Güvenlik şirketi bize yardım et ve bu gerekli belgeleri sağla.
Türkiye dilinde yazmalısınız
Mehmet Kara : Tamam
Emmilya Abdli: Sadece şirkete bize yardım etmesini ve gerekli belgeleri sağlamasını isteyin
Mehmet Kara : Ben bunu yazarım. İnşallah şirket yardımcı olur.
Emmilya Abdli: Seni çok seviyorum tatlım seninle yakında olmak için giriş yapıyorum
Mehmet Kara: Hazırlamam gereken belgeleri yollar. Sağ olasın canım. Seni seviyorum canım.
Emmilya Abdli: Sadece Belgeleri bitirmemize yardımcı olmalarını söyleyin. Bize Dokümanları vermemize yardımcı olmalarını isteyin ve gönderim için bize yardım edersiniz, böylece sevkıyatım size hemen teslim edilir.
Mehmet Kara: Güzelliğini görmek istiyorum. Fotoğraf yollar mısın canım.
Emmilya Abdli: Tatlım ben cezalandırılmadan önce görevime geri dönmeliyim cezaevine girer seni çok seviyorum seni hemen yazacağım işten geri dönüp kendine iyi bak canım.


Devamı var


05.07.2019 /Karabağlar

Hüseyin Durmuş
Emekli Edebiyat Öğretmeni
Şair yazar
www.kafiye.net