Para sızdırmak için yaş farkı olmaz! 14

 

 

 

  Emmilya Abdli: Merhaba tatlım iyi akşamlar gününüz nasıl geçti gerçekten sizi özledim şimdi geldim ve mesajların ve fotoğrafların çoğunun size gönderilen güvenlik şirketi ile iletişim kurduğunu mu duydunuz?
 Mehmet Kara: Evet canım. Geldim. Ben geldim. Bana cevap geldi. Ben cevap yazamadım. Sanırım şirketin gönderdiği yazıyı okudun. Şirket benden seninle ilgili belge istiyor
  Emmilya Abdli: Evet tatlım bana ilettiğin makaleye gitmiştim, bu arada onlara cevap vermek ve anlatmak zorundasın Evet, listelenen detayların sana ait olduğunu ve en kısa sürede teslimata devam etmelisin.
 Mehmet Kara: Bu yazıda benden belge isteniyor. Bende senin benim adresine yönelik istek ve belgelerin yok. Bu durumda benim mail yazım geçersiz oluyor. Eğer firmaya belge gönderirsen benim adresim geçerli olacak.
  Emmilya Abdli: Ne dediğini anlamıyorum tatlım
 Mehmet Kara: Bana gelen maili okudun mu? Gelen mail.
  Emmilya Abdli: Baldan bahsetmek istediler. Söz konusu detaylar kendilerine cevap vermek zorunda kaldılar. Evet Siz Bay Mehmet Kara, bu teslimatın bir alıcısıdır.Benden istenen nedir
Mehmet Kara : Bana bu çeyiz kutusu gönderilecek mı?
  Emmilya Abdli: Honey, şirkete cevap veriyor ve onlara, yukarıdaki detayların, alıcı bitişi olarak size ait olduğunu söyleyin.
Mehmet Kara : Yani aksilik yok. Olumlu bir durum. Buna sevindim.Sen hakkını kaybedin
  Emmilya Abdli: Tatlım çok basit bir soru, yukarıdaki ayrıntılar alıcıya aittir. Aldıktan sonra sizinle Türkiye’de buluşacağım ve birlikte yaşamın tadını çıkaracağım seni çok seviyorum
Mehmet Kara : Tamam canım. Çok sevindim ve çok mutluyum. Ben de seninle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyacağım. Günün nasıl geçti aşkım?
  Emmilya Abdli: Evet, sadece seni çok özledim.
 Mehmet Kara: Ben de seni çok özledim. Gelen cevabın da olumlu olması mutluluğumu arttırdı. Seni çok seviyorum.  Akşam yemeğini yaptın mı? Tekrar göreve gidecek misin?
 Emmilya Abdli: Hayır akşam yemeğimi hemen hazırlamamıştım Geri geldim ve mesajımı gördüm. Akşam yemeğimi hazırlamamadan önce seninle sohbet etmeyi çok merak ettim. Hayır bugün tekrar işe gitmiyorum.
Mehmet Kara : Aşkım sen ilk önce yemeğini ye sonra sohbet edelim seni çok seviyorum. Yorgunsun açsın. Ben seni bekliyorum hayatım benim zamanım yok sen hele akşam yemeğini ye İstersen sabaha kadar konuşuruz. Benim zamanım çok.
  Emmilya Abdli: Teşekkürler tatlım tüm yapmanız gereken güvenlik firmasına cevap vermek, böylece sevkıyatıma olumsuz bir şey gelmeden önce teslimatı hızlandıracaklar
 Mehmet Kara: Ben cevap yazacak miyim?  Benim yazmam gereken yazı varsa bana yaz, ben de firmaya cevap vereyim.
  Emmilya Abdli: Onlara anlatmak istediğin tatlım, evet sana ait detaylar çok basit bir meseleyi tamamladılar ve benim kutumuzu anında etkileyecekler.
Mehmet Kara : Ben firmaya ne yazayım?
  Emmilya Abdli: Tatlım, bu sorunu nasıl anlatabilirim? Dinle tatlım, firmaya cevap ver ve detayların sana ait olduğunu söyle.
Mehmet Kara : Tamam
  Emmilya Abdli: Çok basit bal. Balım Umarım akşam yemeğini yersin.
Mehmet Kara : Aşkım ben akşam yemeğimi 19.00 da yedim.
  Emmilya Abdli: Vay canına çok memnunum seni çok özledim ve yakında seninle olmak isterdim????
Mehmet Kara : Sen akşam yemeğini hazırla. Ben buradayım, seni bekliyorum.
  Emmilya Abdli: Evet tatlım şimdi akşam yemeği yapmak istiyorum lütfen beni bekle lütfen seni çok seviyorum.
Mehmet Kara : Tamam canım, seni bekleyeceğim. Sana afiyet olsun. Selam canım. Yemeğini yedin mi?
  Emmilya Abdli: Evet tatlım ben akşam yemeğimi bitirdim çok teşekkürler seni seviyorum
Mehmet Kara : Hoş geldin. Ben de seni seviyorum.
  Emmilya Abdli: Benimle olduğun için çok teşekkürler hayatımın neşesi sensin
 Mehmet Kara: Seni sevmek güzel, aşık olmak daha da güzel.
  Emmilya Abdli: Evet tatlım beni sevdiğini biliyorsun ve seni sevmeye devam edeceğim tatlı kalp.
 Mehmet Kara: Çok teşekkür ederim aşkım. Ben de seni sevmeye devam edeceğim. Bütün arzum seninle ömrümün sonuna kadar güzel bir yaşam sürmek.
  Emmilya Abdli: Evet sevgilim Umarım şirketi cevaplamışsındır.
Mehmet Kara : Cevapladim. Adres ve bilgiler bana aittir dedim. Bilgilerimi yeniden yazdım.
  Emmilya Abdli: Tamam canım bana çok teşekkür ettin çok mutluluk ve neşe???
  Emmilya Abdli: Seninle gurur duyuyorum sevgilim
Mehmet Kara : Seni seviyorum. Sana sözüm var. Senin mutluluğun için benim yapmam gereken neyse onu yerine getiririm. Seni sevmek, seninle beraber mutluluğu yaşamak için her şeye razıyım.
  Emmilya Abdli: Vay canına çok teşekkür ederim hayatımdaki en büyük şey sensin. Bal kelimesi gelene kadar sana olan sevgimi ifade etmek için yeterli değil ve bende aynı yatakta ol?????
Mehmet Kara : Aynı yatakta olmak, aynı duyguları yaşamak. Seninle aynı sevgiyi yaşamak çok güzel olacak.
 Emmilya Abdli: Evet tatlım beni çok gururlandırdı hayatımın geri kalanında seninle birlikte yaşayacağım.
 Mehmet Kara: Sana hayranım, sana aşığım, seni seviyorum canım. Her zaman senin eşin olarak kalacağım. O kadar güzelsin ki seni yanımdan hiç ayırmayacağım. Sana sarılmak, seni öpmek, seni okşamak bana büyük bir mutluluk verecek.
 Emmilya Abdli: Vay canına çok teşekkür ederim tatlım ve senin yüzünden benim hakkımdaki herşey aşkın yüzünden değişti aşkım tatlım pişman olamam seni seviyorum tatlım.
Mehmet Kara: Sabah saat kaçta görevine gidiyorsun? Çok teşekkür ederim aşkım.
  Emmilya Abdli: Evet, yarın sabah işe gideceğim ve yarın ciddi bir devriye sahibiyiz lütfen bana dua edin çünkü burada çok zor ve tehlikeli bir bal var.
 Mehmet Kara: Her zaman dua ediyorum. Senin sağ kalman, yaralanmaman, sağlıklı olarak evine dönmek için Allah’a dua ediyorum. Arzum bütün dileğim Allah seni korusun bana bağışlasın.
  Emmilya Abdli: Tamam tatlım teşekkür ederim sana sahip olduğum için çok gurur duyuyorum ve neden hep öpücüğüm ve kucağımdan gülümsüyorum canım.
 Mehmet Kara: Seni kucağımda uyutmak istiyorum.
  Emmilya Abdli: Vay canına çok teşekkür ederim tatlım, yüzümde çok gülüşün için teşekkürler.???
Mehmet Kara : Saçlarını okşamak, saçlarını öpmek. Bütün bir arzu ile sana sarılmak.
Emmilya Abdli: Vay canına, hayatımın her dakikasını özlüyorum seni istiyorum ve sana çok ihtiyacım var hayatımda
Mehmet Kara: Benim de sana ihtiyacım var, sana doymak, güzellikleri yaşamak, aşkın doruğuna ulaşmak çok güzel olacak.?
  Emmilya Abdli: Sen benim kalbimle ilgili düşüncelerimi her zaman aklımda tutan elimden geliyorsun tatlım seninle yatmak istiyorum seninle yatmak için çok sevgilim
 Mehmet Kara: Seninle beraber yatmayı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.
 Emmilya Abdli: Benimle aynı tatlım, çok fazla günlüğe giriş istiyorum seni hayatımda istiyorum
 Mehmet Kara: Sen ne zaman istersen ben seninle konuşmaya hazırım.1 ay sonra burada olursan maddi olarak da senin hayatına girmiş olacağım. Şu an sadece sanalda konuşuruz görüşürüz. Yanıma geldiğinde sanaldan gerçeğe girmiş olacağız. İşte o zaman seni kucaklayacağım öpeceğim okşayacağım. Saat ilerlemiş gece yarısı gelmiş. Uykun geldiyse yatabilirsin aşkım. Duşunu aldın mı?
  Emmilya Abdli: Tamam, büyük preveledg için çok teşekkür ederim son nefesimle seni çok mutlu ettin, öpüşmekten pişman olmayacağım.
Mehmet Kara : Seni sevdiğime ben de pişman olmayacağım.
  Emmilya Abdli: Evet sevgilim benimle aynı. Bal uykulu ve yorgun hissediyorum
Mehmet Kara : Sana iyi geceler İyi uykular İyi rüyalar canım. Yarın görüşmek üzere.
  Emmilya Abdli: Tamam sevgilim seni çok seviyorum sana tatlı rüyalar öpüyorum ve benden sarılsana????????
 Mehmet Kara: Sarılıyorum ve öpüyorum.? Günaydın canım, hayırlı günler. Ben güne güzel başladım. Sen nasılsın, günün nasıl geçiyor. Seni çok özledi. Aşkım, nasılsın?
  Emmilya Abdli: İyi günler tatlım seni çok özledim. Umarım molalarını çabuk yersin. Kendine iyi bak canım.
 Mehmet Kara: Selam. Hoşgeldin canım. Benim malım yok, Ben artık çalışmıyorum emekliyim. Sabırsızlıkla seni bekliyorum neredesin diye bir an evvel seni göreyim diye seni öpmek kucaklamak istiyorum
  Emmilya Abdli: Çok teşekkür ederim tatlım seninle gelip sohbet etmek için çok az zamanım var çünkü düşüncelerin her zaman kalbimde
 Mehmet Kara: Aşkım yemeğini geleceksen hemen yemeğini ye. Zaman kalırsa seninle sohbet ederiz. İlk önce beslenmeni yap, meyve yiyeceksen meyveni ye. Zaman kaldığında da seninle sohbet ederiz seni seviyorum aşkım. Akşam sohbetine geç kalma yeter. Sana kazasız belasız güzel bir görev diliyorum. Allah senin yardımcın olsun Allah seni korusun.
  Emmilya Abdli: Wow, dualar için çok teşekkürler, sevgilim. Sen bir sevgilim, seni sevmekten ve hayatımın geri kalanında seni seçmekten pişman olamam.
 Mehmet Kara: Beni sevdiğine pişman olmayacaksın aşkım.  Seni var olduğun sürece mutlu edeceğim. Allah’tan dileğim uzun bir ömür de seninle beraber olmak. Senin aşkına doyum olmaz aşkım.
  Emmilya Abdli: Vay canına çok sevgilim hayatımdaki bir milyon balda bıksın tatlım gülüşün sebebi sensin
Mehmet Kara : Yemeğini yer misin aşkım. Karnını iyice doyur, fırsat kalınca seninle sohbet edelim. Sohbet boyunca seni kucağıma otur dayım. Seni öpeyim bebeğim.
  Emmilya Abdli: Sen benim gözlerimin elması bendin ve ben istiyorum. Ve ihtiyacım olan tek şey hayatımın içinde, çünkü sensiz hayatım eksik. Evet tatlım, hepiniz kucağınızda uyumak için diliyorum ve uzun sürecek bir öpücük her zaman bir öpücük. Seni çok seviyorum sevgilim hayatımın neşesi sensin bende yaşamak ve gülümsüyor.
 Mehmet Kara: Aşkım ben de seni çok seviyorum. Ocak ayın dört gözle bekliyorum. Seni kucaklamak, sana doyasıya sarılmak için.
  Emmilya Abdli: Evet, yakında tatlım benimle olacağım ve sevgilim lütfen her zaman e-postanızı kontrol etmeyi unutmayın, çünkü güvenlik firması teslimat için bilgilerinizi onayladıysa çok sevgilim öpücüğü ve benden sarıl bana
 Mehmet Kara: Sabah kontrol ettim. Ama şu an Amerika’da gündüz daha yeni oldu. Bana bu akşam cevap verebilirler. Ya da yarın cevapları bana ulaşır. Cevap geldiği zaman hemen sana bilgilendirme yapacağım canım benim.
  Emmilya Abdli: Tamam canım seni çok seviyorum çok geç canım için cezalandırılmadan önce benim görevime geri dönmek zorundayım çok sevgilim ve sana hemen sohbet etmek isterdim bugünkü işinden dönüp güzel bir çarşamba öpücüğü ve benden. sarıldım ????????
Mehmet Kara : Sana kolay gelsin, sorunsuz bir görev diliyorum. Allah seni korusun, Allah seni bana bağışlasın. Seni seviyorum öpüyorum aşkım.
  Emmilya Abdli: Tamam tatlım dikkatin için teşekkürler hayatım boyunca seni çok seviyorum????????

 

Devamı var

 

05.07.2019 /Karabağlar

Hüseyin Durmuş
Emekli Edebiyat Öğretmeni
Şair yazar
www.kafiye.net