Para sızdırmak için yaş farkı olmaz! 12

 

 Emmilya Abdli: Vay canına balım tüm vücudum ve ruhum senin için tek başınayım Sana sahip olmadan yaşayamam, çünkü bana tam bir kadın yaptık ve bugün sahip olduğum mutluluktan öylesin canımsın hayatım hiç öpüşmeden ve benden sarılmadan hayatım
Mehmet Kara: Akşam yemeği ne zaman yiyeceksin? Yemekten sonra tekrar devriye görevini varmı?
Emmilya Abdli: Nop bugün yine görevime geri dönmeyeceğim ve sohbet balımızdan sonra akşam yemeğimi hazırlayacağım.

Mehmet Kara: Seninle sohbet etmek çok güzel. Sanki bir tatlı rüya yaşıyorum. Bu rüyanın tatlı bir şekilde gerçek olacağı günü özlemle bekliyorum. İstersen akşam yemeğini hazırla. Yemeğini ye ve sonra benimle sohbete gel. Böylece daha fazla sohbet ederiz.
Emmilya Abdli: Tamam tatlım bana seni sevdiğim için çok teşekkür ederim.
Mehmet Kara : Ben teşekkür ederim canım. İlk önce beslenmen benim için çok önemli. Akşam yemeği ye, beslenmenin yap. Sonra zamanın kalınca sohbete devam ederiz. Sana kolay gelsin, afiyet olsun. Aşkım, sanırım hala yemek bitmedi. Sen yemekten sonra duşunu al. Yatağına uzan ve benimle sohbet etmeye başla. Eğer uykun varsa sohbeti kısa keseriz.
Senin dinlenmen çok önemli. Hoşgeldin. Sefalar getirdin.
 Emmilya Abdli: Tatlım benimle burada olduğun için teşekkürler Seni çok seviyorum
Mehmet Kara : Teşekkür ederim aşkım. Ben de seni çok seviyorum.
Emmilya Abdli: Evet, meslektaşımla yemeğimi yemeğimi bitirdim seni seviyorum canım. Evet her zaman beni mutlu ediyor ve düşüncelerinizi tamamlıyorsun her zaman kalbimde.  Vay canım öpücüğü görüyorum seni bütün ruhumla seviyorum tatlım çok tatlı ve tatlı görünüyorsun balım seni çok özlüyorum seni kucağına bekleyemem tatlım. Senin gri saç sevgilim seviyorum
Mehmet Kara: Kucağıma oturtup öylece seni uyuyacağım.

Emmilya Abdli: Vay canım hayatımın neşesi sensin Hayatım olmadan yaşayamam tatlı kalp, beni tam bir kadın yaptın ve yakında seninle olmaya gelemem. Sen benim gözlerimin elması tatlım

Mehmet Kara: Benim öğrencilerim bana Pamuk dede derlerdi. Saçlarım birçok kişi tarafından beğenilir. Saçlarımı sadece zeytinyağı sabunu ile yıkarım. Saçlarımı hiçbir zaman şampuanla yıkamam. Bu nedenle saçlarım yumuşak ve İpek gibidir.
  Emmilya Abdli: Öğrenciniz sadece size ne diyor tatlım.
Mehmet Kara : Pamuk dede
 Emmilya Abdli: Vay canına balıyorum saçlarında rol yapacağım ve onunla oynayacağım her zaman hayatımın neşesi sensin
Mehmet Kara : Çok teşekkür ederim canım.Senin saçların da çok güzel, saçların İpek gibi görünüyor.  Vücudunda çok harika. Saçların vücudunun güzelliğini tamamlıyor.
  Emmilya Abdli: Evet sevgilim beraberliğimiz çok parlak bir gelecek olacak çünkü sensiz yaşayamam.  Evet, teşekkürler tatlım her zaman mutluyum çünkü sen benim tarafımdasın ve benim mutluluğum ve sevinçle ilgili her şey senden geliyor çünkü bana sevgini, formunu en üst düzeye taşıdın.

 Mehmet Kara: Senin için mutfağın bankosunda bakıyorum. Geldiğinde göreceksin, çiçekleri de sen geldiğinde açacak. Bunları baharda mutfak balkonuna çıkarıyorum.
 Emmilya Abdli: Vay canına çiçek kadar çok hoşlanıyorum ve doku balımını hissetmek için çok heyecanlı olacağım hayatımın her bir dakikasını özledim canım.

Mehmet Kara: Sen geldiğinde karanfilin de çiçek açacak. Şebboy çiçeği de Şubat ayında açacak.
Emmilya Abdli: Vay canına çok mutlu oldum çünkü seninle geçirecek çok vaktim var çok mutlu oldum

Mehmet Kara: Seni mutlu görmek beni sevindirir. Hiç üzülmeni istemiyorum.
Emmilya Abdli: Vay canına teşekkür ederim hayatımın neşesi benim gözümün elması bensiz hayatım yok tatlım.
 Mehmet Kara: Senin buraya gelmeni gün sayarak bekliyorum.
Emmilya Abdli: Evet sevgilim, seninle yakında olmak için giriş çıkışım çünkü günler benim tatlı kalbimle tanışmak için utangaç geliyordu.

Mehmet Kara: Seni en çok etkileyen yönüm ne oldu? Sen beni bu halimle kabul ettiğin için ve kendi iradenle beni kendine ev kabul ettiğin için beni etkiledin. Senin güzelliğin beni etkiledi. Ancak ben yüz güzelliği değil ruh ve davranış güzelliğine önem veririm. Evet aşkım saat gece yarısı oldu. Seni de uyku saatin geldi. Gözlerim kapanmak üzere değil mi? İstersen yatağında uyumaya başlayabilirsin aşkım. Bugünkü sohbetin için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum. Seni Allah’a emanet ediyorum. Allah yardımcın olsun, Allah seni korusun.
 Emmilya Abdli: Vay canına çok teşekkür ederim balım beni en çok etkileyen şey, hayatımın geri kalanını benimle birlikte yaşamayı seçtiğim sevgimi gördüm. Tamam tatlım balım sana tatlı bir rüya diliyorum ve sağlıklı uyanmak seni tüm hayatım boyunca seviyorum ve benden sarıl bana.
Mehmet Kara : İyi geceler iyi uykular tatlım seni kucaklıyorum ve öpüyorum.
 Emmilya Abdli: Tamam sevgilim tüm dileğim yanımda uyumak yakında seni çok seviyorum öpüyorum.
Mehmet Kara : İnşallah o günde gelecek. Aynı yatakta bir birimizi sarılarak uyuyacağız.

 Emmilya Abdli: Evet sevgilim, teşekkürler hayatım boyunca seni seviyorum
Mehmet Kara : Günaydın, hayırlı günler. Güzel bir gün geçirmeni diliyorum canım. Görevinde kolaylık diliyorum. Allah yardımcın olsun. Seni her türlü kötülüklerden korusun Allah. Seni çok seviyorum aşkım.  Kolay gelsin canım. Aşkım benim her türlü ilaca alerjim var. 250 miligıram üzeri antibiyotik ve penisilinlere allerjim var. Pek hasta olmuyorum ancak çok düşük dozlarda ilaçlar kullanma durumu var. Bir de sağlık açısından Doktor alkollü içecekler kullanmama m
 İstedi ve bu nedenle alkol de kullanmıyorum. Çocukluğumdan beri hiç alkol almadım. 1979 yılından beri de sigara kullanmıyorum. Bana doktor tavsiyesi Nescafe kola ve benzeri içecekleri kullanmamı istedi. Bunun nedeni ben de sonradan ortaya çıkan sinire dayalı yüksek tansiyon. Yüksek tansiyonun nedeni ile kafeinli maddelerden tüketmemem gerekiyor.
Bunlar bugün aklıma geldi. Sana bilgi vermek istedim. Anlayacağın alkol yok, sigara yok, kafeinli maddeler yok. Benim güneşe, toza, polenlere, sigara dumanı, losyonlara alerjim var. Allah’a şükür sağlığım yerinde ve ayaktayım.
Seni çok seviyorum aşkım Sen bir tanesin.

Canım, sana daha öncede söylediğimi sanıyorum. Ben emekli edebiyat öğretmeni. Bu nedenle artık çalışmıyorum. Daha önceden bazı olumsuzluklar nedeniyle haksızlıklara uğradım. İki evim ve bir arabam sahtekarlık oyunu ile elimden alındı. Şimdi ben kirada oturuyorum. Arabada yok ve otobüs ve metroyu şehir içi ulaşımda kullanıyorum.
 Şuan geçim yönüyle bir sıkıntım yok. Ancak bu durumumu da bilmeni isterim. Ben her şeyi açık konuşmasını seven biriyim. Aldığım maaş yılbaşında 750 dolar olacak. Ev kiram200 dolar olacak. Bana da 550 dolar kalıyor. Bu şuan için bulunduğum şehirde ve Türkiye şartlarında iyi bir durum. Bu durumuda bilmeni isterim. Aşkım herşeyi açık olarak söylemek isterim. Maaşım iki kişinin geçimini sağlayacak durumda. Bunları söyleyeyim ki sonra bu durumu daha önce niye açıklamadın olmasın. Ben çok iyi geliri olan bir emekli değilim. Seni gerçekten seviyorum. Burada seninle güzel bir yaşamı birlikte sonsuza dek yaşamayı da çok istiyorum. Sen benim biricik aşkımsın. İnan seni kaybetmek istemiyorum. Sana çok alıştım. 

Emmilya Abdli: Günaydın tatlım seni çok özledim.

Mehmet Kara: Bende seni özledim. Senin yokluğunda sana uzun uzun yazdım. Okuman uzun sürecek. Hoş geldin. Günün nasıl geçiyor aşkım. Benim güzel geçiyor. Bol bol seni özlüyorum. Senin hayalinle, seni izleyerek geçiyor boş zamanlarım. Bol bol son gönderdiğin fotoğrafına bakıyorum. Bazen eskiden gönderdiğin fotoları bakıyorum. Bundan sonraki günlerim seni özlemekle geçecek aşkım.
  Emmilya Abdli: Sevginizle sevdiğiniz aşk mesajı için teşekkürler Balım gerçekten çok heyecanlıyım Tüm kalbimle seviyorum
  Emmilya Abdli: Mesajınız çok fazla, bu yüzden cevap vermeden önce bunu aşmak zorundayım Seni çok seviyorum sevgilim
 Mehmet Kara: Çok teşekkür ederim aşkım. Benim her şeyimi bilmeni istedim. Benimle ilgili bilmeniz, öğrenmenin hakkın. Her şeyi önceden bilmende yarar var dedim ve yazdım bana ait bilgileri. Biliyorum mesajım uzun. Benimle ilgili bilgiler verdim. Beni çok daha iyi tanıyasın diye.
  Emmilya Abdli: Evet, bekle, güvenlik firmasının kutumla ilgili olarak iletişim kurmasını bekliyorum çünkü hala korkuyorum
Mehmet Kara: Korkmana gerek yok. İnşallah bir aksilik olmayacak ve olumlu sonuçlanacak.
  Emmilya Abdli: Evet tatlım seni çok seviyorum ve hayatımın geri kalanını seninle yaşamak istiyorum hayatım
Mehmet Kara: Çok teşekkür ederim aşkım, bende yaşamak istediğim için sana uzunca olarak kendimi anlattım.
  Emmilya Abdli: Teşekkürler tatlım çünkü sahip olduğum tek şey sen ve sadece hayatımın geri kalanında yaşamak.
Mehmet Kara: Seninle bir ömür boyu geçirmeyi gerçekten çok istiyorum.
  Emmilya Abdli: Benimle aynı sevgilim bu tüm istek ve düşüncelerim sensiz bir hayat hayal edemiyorum ve sen beni daha fazla sevmeyi bilmeme sebep olan sensin, aman Tanrım seni çok seviyorum sevgilim
 Hayatımın geri kalanıyla seninle yaşamak için sana şans tanıdığım için çok teşekkür ederim tatlım ve seninle sonsuza kadar yaşamak için güzel bir kadın olacağım.
Mehmet Kara: Çok teşekkür ederim canım. Bende geri kalan ömrümü yaşamak istiyorum. Seninle beraber bir hayatı paylaşmak benim için en büyük mutluluk olacak.
 Emmilya Abdli: Benimle aynı tatlım Hayatım boyunca başıma gelen en büyük şey sensin Seni sevmekten pişman olamayacağım canım.
Mehmet Kara: Sana sımsıkı sarılıyorum, seni çok seviyorum aşkım.
Emmilya Abdli: Evet sevgilim İşe gitmeye hazırlanacağım şimdi seni çok özleyeceğim
Mehmet Kara: Tamam canım. Kendine dikkat et. Ben de seni özleyeceğim. Ben de bir saat sonra yürüyüşe çıkacağım. Yürüyüş yapmak bana iyi geliyor. Sağlığım açısından da benim için önemli. İki saatlik bir yürüyüş yapacağım. seni seviyorum.
 örevinde dikkat et aşkım. Seni Allah’a emanet ediyorum, Allah seni korusun aşkım. Allah senin benim için saklasın.
 Ben seni fazla engellemeyeyim aşkım. Akşam geldiğinde bol bol konuşuruz. Bir de yeni bir fotoğrafını istiyorum.
 Emmilya Abdli: Tamam tatlım kendine iyi bak, ben seni çok seviyorum ve yeni bir hafta öpücüğüm var.

Mehmet Kara: Seni büyük bir sabırsızlıkla, özlemle bekliyorum canım.
 Emmilya Abdli: Tatlım iyi akşamlar beklemeniz için çok teşekkürler aşkım sevgilim ve günün nasıl geçti. Balım Umarım akşam yemeğini yersin
Mehmet Kara: Hoşgeldin biricik aşkım. Canım çok güzel geçti güzel geçmeye devam ediyor Sen geldin daha da güzel olacak. Canım ben akşam yemeğimi yedim, çayımı içtim, meyvemi yedim, seni beklerken televizyonda bilgi yarışmasını izliyorum. Senin günün nasıl geçti neler yaptın?
 Emmilya Abdli: Evet, bugünkü görevde iyi olduğumu duyduğuma çok sevindim, her şey başarılı geçti bugün takımımın herhangi biri tarafından sürdürülen kurşun yarası yok seni çok seviyorum
 Mehmet Kara: Çok güzel. Allah her zaman yardımcın olsun. Senin gülümsemen beni çok mutlu ediyor canım. Seni çok seviyorum.
  Emmilya Abdli: Mesajıma cevap verdiğim balın üzerine, güvenlik firmasından başka acil mesajlar aldım, e-postalarımda neden hala sessiz olduğumu belirten bir mesaj aldım. Zaman almıyorsa, şimdi tekrar endişelenen kutumu kaybettim.
Mehmet Kara: Kaybetmesine canım. Mutlaka o kutu sana tekrar gelir. Hafta sonu tatildi. Bu hafta mutlaka olumlu bilgi gelecektir. Üzülme.
 Emmilya Abdli: Evet sevgilim, onların senin bilginle iletişim kurduklarını ancak cevap vermediklerini söylediler sevgilim.

Mehmet Kara: Ben seni çok seviyorum. Bana mesaj gelmedi. Bir bakayım şimdi
 Emmilya Abdli: Tamam tatlım seni çok seviyorum
Mehmet Kara: Bilgisayarı açıyorum. Hemen maile bakacağım ve cevap vereceğim. Dün bana mail gelmedi.
 Emmilya Abdli: Tamam tatlım seni çok seviyorum lütfen beni daha mutlu et çünkü benim hayatımın neşesi sensin
 Mehmet Kara: Aşkım bana mail gelmemiş. Onlara yazdığım mail adresime de Gmail adresime de bilgi gelmemiş.
Emmilya Abdli: Sağladığınız e-posta adresi Hotmail oldu ve Gmail değil, lütfen çok iyi kontrol edin ve aman tanrım.
Mehmet Kara: Aşkım her ikisi de kontrol ediyorum şu an e posta adresimde genel bilgi yok
 mehmet54@hotmail.com

Bu adresime herhangi bir bilgi gelmemiş.
Emmilya Abdli: Aman Tanrım, neler oluyor şimdi çok üzgünüm.

 

Devamı var

 

05.07.2019 /Karabağlar
Hüseyin Durmuş
Emekli Edebiyat Öğretmeni
Şair yazar
www.kafiye.net