Para sızdırmak için yaş farkı olmaz! 11

Mehmet Kara : Seni gerçek bir kadın, gerçek bir eş yapmak istiyorum. Yanıma geldiğinde seni hayatımın  kadını yapacağım.
 Emmilya Abdli: Vay canına çok teşekkür ederim tatlım ve her zaman seninle olduğum zaman ve sevginin her zaman öpüştüğünü ve sarıldığını seviyorum. Sen benim gözlerimin elması sensin.
Mehmet Kara : Seninle tanıştığıma çok mutluyum. Seni yaşamımda geç bulsam da bundan sonraki ömrünü için seninle beraber olacağım ben o kadar mutluyum ki anlatamam aşkım. Sen bana aşkı sevmeyi gönülden bağlanmaya yeniden yaşatacak olan biricik eşimsin. Seni çok seviyorum aşkım iyi ki varsın.
 Emmilya Abdli: Vay canım, seninle tanıştığımdan beri gülümsemekten ya da mutlu olmama engel olamadım çünkü seni gördüğüm aşk yüzünden hayatım tamamen değişti canım.
Mehmet Kara : Ben de seni tanıdığımdan sonra bende de büyük bir değişiklik oldu. Bu harika değişikliğin tek sebebi sensin. Sen kendine beni iyice alıştırdın. Bunun sonsuza kadar devam etmesini istiyorum. Akşam yemeğini yedin mi canım. Duşunu aldın şimdi rahatsın.
Emmilya Abdli: Evet, sonsuza dek yaşamamızı istiyorum çünkü sensiz hayat düşünemiyorum. Yes sevgilim Akşam yemeğimle yemeğimi yedim ve şimdi seninle sohbet ediyorum çünkü hayatımda olan en büyük şey sensin.
 Mehmet Kara: Afiyet olsun canım yarasın. Ben de seninle sohbet etmeyi bekliyordum. İyi ki varsın iyi ki benimle berabersin. İyi ki yaşantıma girdin
  Emmilya Abdli: Evet tatlım sensiz yaşayamam çünkü düşüncelerin her zaman kalbimde.
  Çok teşekkürler canım sana kalbimi verdim.
Mehmet Kara : Bu gece çok harika bir gece. Benim aşkım bir ömür boyu mutlu edecek. Bunları duymak çok güzel. Seninle bundan sonraki kalan ömrüm yaşamak benim için çok tatlı bir ömür olacak. Seni seviyorum canım. Seninle yazışmadım zaman kendimi boşlukta hissediyorum. Hele seninle konuşma saati geldiğinde karşımda yok San merak ediyorum seni
 Emmilya Abdli: Evet sevgilim Hayatımın geri kalanını hayatımın aşkıyla yaşamak için o kadar çok neşe ve mutluluk bulacağım. Evet, her seferinde sohbet etmek için sıraya girdim, bu seninle sohbet etme şansım var demek çünkü takım kadromuzla her zaman devriye geziyoruz.
 Mehmet Kara: Bunu biliyorum. Görev yapmak kolay değil. Hele bir de çok tehlikeli bir yerde oluyorsa, görev içerisinde ölüm tehlikesi varsa kolay olmadığını iyi bilirim. Allah senin yardımcın olsun, Allah seni bana bağışlasın aşkım.
Gerçekten seni çok düşünüyorum. Bunca zorluklar içerisinde bana da zaman ayırmam güzel bir şey beni mutlu ediyor
 Emmilya Abdli: Tamam bana gerçek aşkı göstermek için çok teşekkürler
 Mehmet Kara: Bir de aramızda belirli bir yaş farkı olmasına rağmen bana Zaman ayırman benimle beraber olman çok güzel aşkım.
  Emmilya Abdli: Evet tatlım senin düşüncelerin her zaman kalbimde vardı ve senin yanında olmak istiyorum her zaman seni her zaman öpüyorum sana.  Evet sevgilim seni seçiyorum ve aşkımın gerçek doğasını hissetmek için hayatımın geri kalanını seninle geçireceğim için tekrar tekrar seçeceğim
Mehmet Kara : Çok teşekkür ederim canım. Beni seçtiğin için, benimle bir ömür boyu yaşamayı seçtiğin için, beni kendine bir eş olarak seçtim için sana çok teşekkür ederim. Ben de sana layık bir eş olmayı, seninle bir ömür boyu mutlu geçirmeyi istiyorum aşkım. Sen bir tanesin.
  Emmilya Abdli: Evet sevgilim seni kaybedebileceğimi hayal edemiyorum çünkü bana olan aşkın ne olduğunu biliyorsun ve bal kaybetmiyorum.
 Mehmet Kara: Ben seni istiyorum doyasıya yaşayabilmek için.
  Emmilya Abdli: Hayatımın geri kalanıyla seninle yaşamak için bana fırsat verdiğiniz için teşekkürler canım Hayatım boyunca seni seviyorum
Mehmet Kara : Çok teşekkür ederim aşkım, aşkına layık olmaya çalışacağım
  Emmilya Abdli: Evet tatlım senin için neşe ve mutluluk buldum ve sana aşık olduğum için pişman olamam. Çünkü kalbimde özel bir yer tutuyorsun
Mehmet Kara : Bu güzellik, bu sevda, bu mutluluk tüm güzellikleri de yanında getirerek bir ömür boyu sürecektir. Birlikte yaşamanın mutluluğunu, senin yanıma gelerek Benim eşim olmanı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.
  Emmilya Abdli: Wow yea tatlım tüm dileğim seninle olmak, seninle yatmak için tatlı tatlı kalıyorum.
Mehmet Kara : Evet seninle gezmek, seninle oturmak, senin be yorgunluğu akşam vakti sohbetle geçirmek. Gecenin ilerleyen saatinde yine seninle aynı yatağı paylaşmak, aynı yatakta yatmak, sevişmek, birbirimize sarılarak sabaha ulaşmayı çok istiyorum. Bunun olacağı zamanı sabırsızlıkla bekliyorum.
 Emmilya Abdli: Evet tatlım bu duygu da gerçekten heyecanlı ve sevgilimle Türkiye’de kendimi görmek için sabırsızlanıyorum vay canım burada gülümsüyorum ve neden gülümsüyorum. Bal uykulu hissediyorum.
 Mehmet Kara: Uykun mu geldi canım. Haklısın çok yoruluyorsun bu nedenle uykun da geliyor. Aşkım sana iyi uykular. Yarın görüşürüz. Seni uykusuz bırakma ya hakkım yok, uykun geldiyse izinde isteme hemen git uyu aşkım. Seni seviyorum.
  Emmilya Abdli: Tamam çok teşekkür ederim hayatımın her bir dakikasını özledim canım ve ben seninle birlikte olmak dileğiyle seni seviyorum hayatım öpücüğü ve benden sarıl bana.
 İyi geceler dilerim tatlı rüyalar canım.
Mehmet Kara : Sana sarıldım seni öpüyorum şu an sımsıkı sarıldım canım. Sana da iyi geceler tatlı rüyalar aşkım. Allah’a emanet ol.
  Emmilya Abdli: Teşekkürler tatlı kalp seni çok seviyorum.
Mehmet Kara : Günaydın canım Günaydın hayırlı günler kolay gelsin. Benim gecem güzel geçti senin nasıl geçti?
 Emmilya Abdli: Wow günaydın tatlım seni çok sevindim ısınma mesajı almak seni çok seviyorum gecem çok güzel ve tatlı.
 Mehmet Kara: Hoşgeldin canım.
 Emmilya Abdli: Seni çok özledim ve tüm düşüncelerim seninle olmak. Hayatımın neşesi sensin.
Mehmet Kara : Ben seni her daim özlüyorum, seni unutmuyorum. Aklımdasın. Buluşacağımız kucaklaşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bugün nasılsın bakalım? Ben çok iyiyim. Emmilya Abdli: Evet, benim dileğim de, ihtiyacım olan ve istediğim her şey, ben iyiyim, işten ayrılacağım.
Mehmet Kara : Neden ayrılıyorsun işten?
  Emmilya Abdli: Tatlım bana çok fazla sevgi ile ilham veriyorsun ve hayatımda seni unutamam. Yakında takım takımımla devriye gezeceğim.
 Mehmet Kara: Evet. Saat kaçta çıkıyorsun devriye? Akşam dönünceye kadar seni özleyeceğim.
 Emmilya Abdli: Önümüzdeki otuz dakika içinde bugün hava şartlarından dolayı zamanında gitmedik. Tatlım nereye gidiyorsun.
Mehmet Kara : Burada hava güzel. Bulutlanma başladı.
Emmilya Abdli: Wow burada kış biraz.
Mehmet Kara : Ben evdeyim. Sen biraz sonra devriye gezeceksin. Sen dışarıda görev yaparken ben seni evde sohbet için dört gözle bekleyeceğim.
 Emmilya Abdli: Tamam tatlım seni çok özledim ve seninle birlikte olmak dileğiyle.
Mehmet Kara : Seni her zaman beklemeye razıyım.Sonunda sana kavuşmak ve mutlu olmak olunca yokluğuna alışamadım. Seni çok istiyorum. Tamam canım. Görüşmek üzere.
 Emmilya Abdli: Çok teşekkürler canım benim kalbimin neşesi sensin, seni çok seviyorum. Neden tatlım tatlım? Hayatımın içine girdin ve benim hakkımdaki her şey iyi değişti, teşekkür ederim tatlım beni kabul ettiğin için seni çok seviyorum canım!
Mehmet Kara : Canım sana alıştım. Seni daima yanında istiyorum, beraber olmak istiyorum, mutluluğu bir an önce yaşamak istiyorum.
 Emmilya Abdli: Evet sevgilim sensin benim mutluluğum ve sevinçsin Sen tam hayatım yok sensiz hiçbir şeyim
Mehmet Kara : Yanıma gelinceye kadar seni hayalimde varlığınla düşünmeye devam edeceğim. Bütün arzum seninle beraber bir hayata en kısa zamanda başlamak.seni çok seviyorum.

Emmilya Abdli: Vay canına çok teşekkür ederim canım bende bulduğum sevgiyi nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum ama gelecek ay seninle kalmak harika bir aşk olacak.
Mehmet Kara : Çok harika, çok güzel olacak. Seninle sevginin Aşkın mutluluğun en güzelini yaşamak istiyorum canım. Sen benim son anda yakaladığım biricik yıldızım, biricik meleğim, biricik hayat arkadaşımsın.seni sevmek seninle beraber olmak çok harika olacak.
 Emmilya Abdli: Vay canına burda gülümsüyorum ve neden bana gülümsüyor olmamanı tamamladığın kadın yapsın canım seni hayal bile edemiyorum canım sevgilim sevgilim sevgilim
Mehmet Kara : Seni sevmek, bir ömür boyu seninle beraber olmak, tüm güzellikleri acısıyla tatlısıyla paylaşmak, beraberliğin tadını çıkartarak bir yaşamı sonsuza kadar sürdürebilmek. Sen benim güvenebileceğim, sevebileceğim, aşık olabileceğim en güzel kadınımsın.
 Emmilya Abdli: Evet sevgilim seni çok seviyorum preveledg seni sevmek ve beni sevgilinle kucakla sevgilim Hayatımın geri kalanını yaşamaktan başka bir seçeneğim yok sadece seninle yalnızsın çünkü bana gerçek anlamını biliyorsun ve ben seni sevmekten vazgeçme.
Mehmet Kara : Teşekkür ederim canım sağ olasın, senden vazgeçmek istemiyorum, seni istiyorum.
 Emmilya Abdli: Evet sevgilim seni istiyorum ve sana ihtiyacım var çünkü seninle tekrar birlikte yaşamak ve parlak bir geleceği beraber yapabilmek için seni tekrar seçiyorum.
Mehmet Kara : Daima seninle beraber olacağım. Ben de seni seviyorum seni seviyorum. Seninle beraber yaşamak güzel olacak.
 Emmilya Abdli: Teşekkürler tatlım meslektaşım devriye hareketleri beni çağırıyor ben seni çok seviyorum sevgilim işten döndüğümde seni en kısa zamanda güncellemeye devam ediyorum İlgin için teşekkürler seni çok seviyorum öp ve sarıl bana benden nefret etmek istiyorum hayatımın neşesi.
Mehmet Kara : Sana kolay gelsin. Allah seni korusun aşkım
 Emmilya Abdli: Merhaba hayatım.
 Emmilya Abdli: Gününüz nasıl geçti sadece görevden döndüm şimdi çok özledim canım.
Hayat öpücüğüm aşksın.
Mehmet Kara : Hoşgeldin canım. Benim günüm çok güzel geçti. Senin nasıl geçiyor günün.
 Emmilya Abdli: Evet, teşekkürler sevgilim. Düşüncelerin her zaman kalbimde.

Mehmet Kara: Ben akşam yemeği yedim. Meyvemi yedim. Akşam çayımı da içtim. Senin görevden dönmenin özlemle bekliyorum.
  Emmilya Abdli: Vay beklemek için çok teşekkürler balım seni seviyorum tüm kalbimle seni istiyorum hepinizle birlikte olmak hayatımın aşkıyla beklemek için sabırsızlanıyorum
Mehmet Kara : Bütün gün seni düşündüm. Sanki bir masal içerisinde yaşıyorum.
 Emmilya Abdli: Wow seni seviyorum tatlım neden olduğun için bana tam bir kadın olduğumu hatırlattığın için tatlım.
Mehmet Kara : Masal kahramanları sen ve ben. Senin için harika bir kocan olacağım. Senin kocan olarak sana sahip olacağım.
 Emmilya Abdli: Vay canım burada tatlım kalbim çok neşeli ve mutluyum seninle tanıştığıma memnun oldum tatlım benim için herşey değişti tatlım
Mehmet Kara : Seni tam bir kadın yapacağım. Seni kadın yapmanın zevkini seninle birlikte yaşayacağım.
  Emmilya Abdli: Seni tüm ruhumla ve vücudumla seviyorum ve seni sevmekten pişman olamam çünkü senin gülüşün ve mutluluğun sebebisin.
Mehmet Kara : Ben de seni seveceğim.
  Emmilya Abdli: Tatlım Seninle birlikte olmak için sabırsızlanıyorum, yanımda olduğum için çok sevindim ve mutlu oldum sadık bir kadın olacağım ve sözlerine uymaya çalışacağım.
Mehmet Kara : Çok teşekkür ederim canım. Senin güzelliğin ve iyi niyetin beni seni daha çok sevmemek neden oldu. Seni çok seviyorum. O harika vücuduna sahip olmak bana büyük mutluluk verecek.
  Emmilya Abdli: Evet tatlım tüm vücudum ve sahip olduğum her şey senin için çünkü hiçbir şeyim olmadan seni tüm hayatım boyunca seviyorum.
Mehmet Kara : Gerçekten çok güzelsin ve aşık olunacak bir çekiciliğe sahipsin. Senin fotoğrafına bakıyorum. Senin yokluğunda, son gönderdiğin ve tüm güzelliğinin ortaya çıkan o güzel vücudun beni müthiş etkiliyor. Seni seviyorum ve seni kucaklamayı çok istiyorum. O gül dudaklarını öpmeyi büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.
Devamı var

 

05.07.2019 /Karabağlar
Hüseyin Durmuş
Emekli Edebiyat Öğretmeni
Şair yazar
www.kafiye.net