Para sızdırmak için yaş farkı olmaz! 10

 

Mehmet Kara: Seninle beraber olmayı büyük bir istekle arzuluyorum. Ben de her zaman seni düşünüyorum. Gönderdiğin resimlere bakıyorum. Seni daha yakından tanımak için. Senin yokluğunda onlar benimle beraber aynı zamanda seni düşünmem konusunda resimlerin bana yardımcı oluyor.
Emmilya Abdli: Evet sevgilim sensiz yaşayamam çünkü beni daha çok öpüşmek için çok çılgın yaptın
Mehmet Kara: En son gönderdiğin resim hem ilginç hem de çok etkileyici. Resmin seni çok güzel anlatıyor. Seni tanımam için yardımcı oluyor. Vücuduna öyle güzel sarmış ki şunu unutma ben seni o elbiseden daha güzel saracağım.

Emmilya Abdli: Evet sevgilim Seni düşünüyorum ve baldan bahsetmeden bir kelime söyleyemem Seninle olmak istiyorum
Mehmet Kara: Ben de seninle olmayı çok arzuluyorum aşkım.
 Emmilya Abdli: Vay canına çok teşekkür ederim Balım beni tedavi edecek şekilde görmek için çok heyecanlı olacağım çünkü seni tüm kalbimle seviyorum ve hayatımın geri kalanını seninle yaşamak istiyorum
Mehmet Kara : Çok mükemmel, bir o kadar da çok güzel bir vücuda sahipsin. O vücuda sahip olmak beni mutlu edecek. Seni sabırsızlıkla bekliyorum. Senin için Allah’a dua ediyorum. Seninle bir an önce buluşmak ve kavuşmak için tüm duaları gece gündüz yapıyorum canım.
 Emmilya Abdli: Vay canına benim dileğim de budur çünkü düşünceleriniz kalbimde kalıyor ve yanınızda yatağa yanınızda oturmak için yatağına dokunuyor ve yatağındaki vücudunda rol yatağa seni çok seviyorum sevgilim
Mehmet Kara : Yani yani oturmak, omuzuna başını koymak, saçlarını okşamak, bazen hiç konuşmadan uzun bir zaman sadece nefesini duyarak zamanın akışına kendimize bırakmayı arzuluyorum. Senin benim omzuma yaslanmanı, saçlarına üzerime bir yorgan gibi sermeni, tüm güzellikleri bakışarak anlatmayı istiyorum. Seninle gecenin karanlığında sarılmış olarak yıldızları seyretmek istiyorum.
 Emmilya Abdli: Tek istediğim sevgilim sen ve ben sana ihtiyacım var hayatımda
 Mehmet Kara: İnşallah o gün de gelir. Bütün isteğim seni mutlu edebilmek, mutlu olarak görmek.
 Emmilya Abdli: Hayatımı daha iyi için değiştirdin. Ben seninleyken farklı olmak için ilham verdim tatlım
 Mehmet Kara: Sen de bana ilham veriyorsun canım. Yeniden güzellikleri yaşamama neden oluyorsun. Yeniden aşkı ve sevdayı yaşama arzusunu verdin. Seni çok seviyor ve arzuluyorum.
 Emmilya Abdli: Sen benim kalbimin içinde tuttuğum en güzel şeysin
Mehmet Kara : Ne mutlu bana güzel bir bayan tarafından seviliyorum. Güzel bir bayan bana aşık oldu. Ben de ona aşık oldum. Bu aşk bu mutluluk unutulur mu?
 Emmilya Abdli: Her gün sen benim aklımdaki ilk ve son şeysin
 Mehmet Kara: Çok teşekkür ederim.
  Emmilya Abdli: The only word to describe you is mine and the only word to describe us is forever darling.
 Mehmet Kara: Ben de yaşadıkça dünyada var oldukça seninle beraber olmayı, seninle beraber mutluluğu takmayı arzuluyorum. Sen benim yaşımda en büyük mutluluksun. Ben de seni çok seviyorum.
 Emmilya Abdli: Hayatımı seviyorum çünkü bana verdi, seni seviyorum çünkü sen benim hayatımsın.
 Mehmet Kara: Sen de benim en büyük aşkımsın. Gece ilerlemeye başladı.
  Emmilya Abdli: Seni her zaman seveceğim.
Mehmet Kara: Sen yorgunsun.Seninle sohbet etmek konuşmak senin arzunla yanıp tutuşmak çok güzel. Senin yine dinlenme zamanı geldi. Yine uyumak için yatağa girme zamanı geldi.o yatakta seninle beraber yatmayı çok isterim. Seni çok seviyorum aşkım. İstediğin zaman yatağa gidebilirsin.
  Emmilya Abdli: Kalbim balım lütfen güvende olsun lütfen
 Mehmet Kara: Her zaman senin için dua ediyorum. Sağlıklı olmalı, diri olmanı, güçlü kuvvetli olmanı istiyorum.
 Emmilya Abdli: Dünyaya sadece bir kişi olabilirsin ama bana göre sen dünya balısın.
Mehmet Kara : Her zaman sağlığına dikkat et hayatım. Kendini benim için korur musun?
 Emmilya Abdli: Thanks darling for given me your love and care you make me happy when the skies are grey
Mehmet Kara : Aşkımmmmm, sevgilimmmmm.
 Emmilya Abdli: Sen benim güneşimsin tatlım. Sen benim günümün ilham kaynağısın.
Mehmet Kara  : Sen de benim gecemin ışığı, yıldızı aydılatanısın
  Emmilya Abdli: Teşekkürler tatlım sanırım işimden dolayı dinlenmemin vakti geldi seni çok seviyorum
Mehmet Kara : Evet canım şimdilik ayrılma vakti geldi. Sana iyi geceler iyi uykular diliyorum. Huzurlu bir gece geçirmeni diliyorum. Yarın görüşmek dileğiyle hoşça kal aşkım.
 Emmilya Abdli: Tatlı rüyalar diliyorum ve sağlıklı uyanıyorum aşk öpücüğüm ve benden sarıl sevgilim Seni tüm vücudum ve ruhumla seviyorum. Evet, tatlım seni çok seviyorum.
 Mehmet Kara: Allah’a emanet ol canım. Günaydın hayırlı günler. Gecen nasıl geçti canım? Benim gecem güzel geçti. Şu an göreve gittiğini sanıyorum. Sana görevinde başarılar dilerim canım. Seni Allah korusun. Seni bekliyorum. Seni özledim canım. Sen benim biricik aşkımsın. Seni seviyorum ve bekliyorum aşkım.
 Selam canım iyi günler kolay gelsin. Hala yemek için eve gelmemişsin. Demek ki görevdesin, çalışıyorsun. Allah yardımcın olsun Allah kolaylık versin. Seni seven Aşkın.
 Selam canım. Günün nasıl geçiyor?  Bugün çok yoğunsun. Seni sabırsızlıkla bekliyorum canım.
 Emmilya Abdli: Canım karıştı ve endişelendim. Sevgilim lütfen konuşun geç yanıtım için üzgünüm çok üzgünüm kendimi tutamıyordum.
 Mehmet Kara: Selam canım. Hoş geldin. Markete gitmiştim şimdi geldim. Yazını gördüm, hayırdır aşkım. Bir olumsuzluk mu var? Aşkım sesin çıkmıyor. Sanıyorum şu an müsait değilsin. Müsait olunca yazarsın aşkım.
Emmilya Abdli: Bal Güvenlik firmasından acil bir mesaj aldım. Buraya devredilmeden önce miras sandığımı yatırdım. Şirket kapanmak / katlanmak üzereyken acil durumun gerekli olduğunu ve benim mirasımın kaybolmasını beklemeden önce çok endişeli ve şaşkınım. bal
Mehmet Kara : Hayırdır, hangi şirket kapanıyor? Tam anlayamadım. Orada işine son mu veriyorlar? Orada işine son veriyorlarsa buyur yanıma gel canım.
 Emmilya Abdli: Suriye’de görevlendirilmeden önce ABD’de miras sandığımı bıraktığım güvenlik şirketi belki de sıkıntısı çekiyor.
Mehmet Kara : Çalıştıkların ve kazandıklarınla paradan ayrılırsın. Çok üzüldüm canım. Ona bir başka tarafa aktarma durumun olmuyor mu? Acil olarak Amerika’ya mı gideceksin aşkım? Sen durumu anlat ben senin yazılarını bekleyeyim.
 Emmilya Abdli: Bu konuda acil dikkatimi istediler ve mirasım kutusunu kaybetmek istemiyorum ve yine kampta bulamıyorum.
Mehmet Kara : Kağıt eşyaların içerisinde olabilir. Bulunduğun yerde çantaların valizlerin küçük ceplerine bak.
 Emmilya Abdli: Bal Kalıtım kutumu alamıyorum, eğer şirket kapanmadan önce bana yardım edip edemeyeceğinizi ve kutumu kaybedeceğimi düşündürüyorum lütfen.
Mehmet Kara: Nasıl bir geldim aşkım? Nasıl bir yardım aşkım?  Benden ne yapmamı istiyorsun? Ben buradan sana nasıl yardımcı olabilirim? Seninle konuşamıyorum, seni göremiyorum, oraya gelsem seninle görüşemeyeceğim. Ben sana nasıl yardımcı olabilirim?
Emmilya Abdli: Tatlım lütfen tüm çabalarımı yıllarca kaybetmeyi göze alamıyorum lütfen eğer güvenlik firmasını kutuma teslim etmek için yönlendirirsem lütfen çok endişeliyim.

Mehmet Kara: Senin adına güvenlik firması ile Ben mi görüşelim. Güvenlik firması ile irtibat kurma mı istiyorsun? Çeyiz sandığında neler var, çeyiz sandığının değeri neydi? çeyiz sandığı ile ilgili olarak ben firma ile görüşürsen firma beni kabul eder mi? Firma senin çeyiz sandığını Türkiye’de Benim ev adresine gönderecek mi? Bana gönderirse benden ne isteyecek? Sana yardımcı olmak isterim, benden yapmam gereken neyse onu uzun uzun yazar mısın?
Emmilya Abdli: Benim kutumun içeriğini balımdan satın aldım ve satın aldığımmdan elde ettiğim 5.2 milyon dolarlık toplam tutarı iade ettiğim parayı kullanmak için para kullanacağım endişeleniyorum. Tatlım lütfen kaybetmek istemiyorum hayatımın bir parçası hayatımın bir parçası.
Mehmet Kara : Senin hayatın bir parçası da ne olacak Ben ona ne yapacağım? 5.2 milyon dolarlık paraya benim teminat vermem mümkün değil. Benim emekli mi akşam onun teminatına yetmez.
 Emmilya Abdli: Bal lütfen güvenlik firması kapatılmadan önce bana yardım etsin Bu sabah onlardan çok acil mesajlar aldım lütfen tatlım.
Mehmet Kara : Şu an ona teminat ve masraflar için en az 10.000 dolar para gerekli. Ben 10 bin dolar parayı ne bulabilirim ne de verebilirim. Benim aylık maaşım 500 dolar. Bir yıl boyunca kazandığım para 7 bin 200 dolar yapıyor. Yaşam 64 olduğu için maaş aldığım banka artık kredi vermiyor. Diğer bankalardan be Kredi veya teminat almam mümkün değil. Benim şu an birikmiş param da yok. Sana nasıl yardımcı olabilirim. Onlardan aldığın mesajı bana yollar mısın ne istiyorlarmış bir bileyim.
Emmilya Abdli: Tatlım para istemiyorum Bana yardım etmeni istiyorum ve şirketten bir kutu almam lazım, tek ihtiyacım olan şey güvenlik şirketinin kutumun sonunu vereceği adres.
Mehmet Kara : İstiyorsan ben evimin adresini verebilirim. Benim ev adresimi sana yazayım. Vereceğim evin adresi işime yarayacaksa hemen vereyim.
Mehmet Kara : Mehmet Kara. Ev adresimi yazayım mı istiyor musun?

Emmilya Abdli: İhtiyacım olan bal tam adınız, telefon numaranız, ev veya ofis adresiniz, e-posta adresim, böylece sevgilim benim adıma alacaksınız şirkete ileteceğim
Mehmet Kara :  Mehmet Kara

109 / 13 sokak no:40 daire: 2 Adnan Süvari Mahallesi Karabağlar – İzmir / Turkiye. +90 536 548 99 55

Benim e-posta adresim mehmet54@hotmail.com
Mehmet Kara:  Bunlar benim yerleşim adresim
Mehmet Kara:  Mehmet Kara
109 /13 sokak no 40 daire 2 
Adnan Süvari Mahallesi Karabağlar/ İzmir/ Türkiye

+90 538 543 99 55
 Emmilya Abdli: Teşekkürler tatlım, güvenlik şirketi ile ilgili detayları iletmeme izin verin. İletebilirsiniz bilirsiniz. Benden firma bir para isterse sonra sorun çıkar. Adresimi sana verdim.
Umarım yararlı olur sana.
 Emmilya Abdli: Şirkete sadece adreslerini iletin bana şimdi lütfen endişeleniyorum. Lütfen bu adres üzerinden onlara ulaşın
Mehmet Kara: Nasıl bir adres
[01/12 17:59] Emmilya Abdli: SHRED-IT SECURITY COMPANY
Email: shredit00@gmail.com
Manager: Dan Ibrahim
Mehmet Kara : Bu adrese ben ne yapacağım.
 Emmilya Abdli: Lütfen e-posta adresinize gönderin ve kutunuza adresinizi teslim etmeleri gerektiğini söyleyin, sonra detaylarınızı onlara göndereceksiniz.
Mehmet Kara : Bana tam adını ve soyadını yazar mısın? Ancak bu adresten işlemler için para istenirse kabul etmem. Neredesin?
Emmilya Abdli: Tatlım bana Emliy williams’dan geldiğini söyle bana, eğer gerçekten beni seviyorsan ve hayatının geri kalanını benimle geçirirsen, lütfen bana yardım et ve benim miras kutusumu al. Neden size teslim olacağına karar verdim.
 Hayatımın neşesi sensin tatlım lütfen artık bu sorundan dolayı şirketten rahat değilim
Mehmet Kara :  Mehmet Kara
 109 /13 sokak no 40 daire 2 
Adnan Süvari Mahallesi Karabağlar/ İzmir/ Türkiye

+90 538 543 99 55

 Canım mesajı gönderdim şimdi. Verdiğin gmail adresine adresimi ve telefon numaramı yazdim
 Emmilya Abdli: Bal lütfen bu konu hakkında artık rahat etmeyen güvenlik şirketine mesaj gönderin.
Mehmet Kara : Senin adını ve çeyiz kutundan bahsettim. İlgili adrese yazı yazdım. Onlardan cevap gelirse sana yazarım.
Emmilya Abdli: Tamam çok teşekkür ederim balım bu mesajı aldığımdan beri bütün kalbimle seni seviyorum artık güvenlik firmasından artık rahat değilim.

Mehmet Kara: Sorun değil aşkım. Benim elimden geleni yaparım. Sen firmaya benim adımı ve adresimi verdiysen
 Emmilya Abdli: Teşekkürler balım seni çok seviyorum
 Mehmet Kara: Karşılaştırma yaparak gerekeni yaparlar. ABD nin hangi şehrinden yazı gelecek.
Mehmet Kara : Bir fotonu yollayacağım bilir misin? Seni ben de seviyorum canım. Sana bilgi geldi mi?
 Emmilya Abdli: Bal benim kutumu almak için çok mutlu ve heyecanlıyım ve ben Amerika Birleşik Devletleri askerliğimden beri sizden hiçbir şey gizleyemem. Bu, şimdiye kadar arşivlenmiş olduğum şeydir ve onunla yatırım yapmak istiyorum. seni çok seviyorum ve gözlerimin elması sensin
 Mehmet Kara: Çok teşekkür ediyorum aşkım
 Emmilya Abdli: İçinde sahip olduğumuz sevgi ve güven nedeniyle evet, teslimatın doğrudan size geleceğine karar vermemi sağladım çünkü sende hayatım var
Mehmet Kara : Aşkım ile birlikte olmak bana büyük bir mutluluk verir. Senin mutlu olman beni de mutlu eder.
 Emmilya Abdli: Evet, hayatım seni hayal bile edemiyorum senin yanında olmana çok sevindim
Mehmet Kara : Aşkım ben her zaman senin yanındayım merak etme. Sen benim hayatıma girdin, beni çok mutlu ediyorsun.
 Emmilya Abdli: Benimle birlikte olduğun için teşekkür ederim ve seninle Türkiye’de birlikte olmak ve seninle en güzel sevginin tadını çıkarmak için sabırsızlanıyorum
 Mehmet Kara: Ben de sabırsızlanıyorum canım. Seni yanımda görmek, seninle beraber gezmek. Seninle aynı evi paylaşmak aynı odanın havasını beraber teneffüs etmek benim için büyük bir mutluluk. Yapman gereken işin varsa gidebilirsin. Geldiğin zaman konuşmaya devam ederiz. Ben akşam yemeğini yedim meyvemi de yedim. Şimdi televizyonda Kelime oyunu yarışması izliyorum.
 Emmilya Abdli: Tamam tatlım çok mutlu oldum ve sen benim hayatım boyunca tekrar mutluluk getirdin hayatım boyunca seni seviyorum. Balım bu mesajı güvenlik şirketinden aldığımdan çok yoruldum ama sen tek başıma gücümle dönüyorsun seni seviyorum tatlı kalp.
Mehmet Kara : Seni mutlu görmek güler yüzlü görmek çok güzel.
 Emmilya Abdli: Meslektaşımla birlikte size geri döneceğim kısa süre içinde seni çok seviyorum ve hayatımın geri kalanını seninle yalnız öpmek ve benden sarılmak istiyorum
 Mehmet Kara: Ben de sana sarılmak istiyorum aşkım seni öpmeyi çok istiyorum.
 Emmilya Abdli: Benimle olduğun için teşekkürler canım seni daha çok öpüyorum ve benden sarıl
Mehmet Kara : Güzel bir fotoğrafını gönderir misin bana yeni çekilmiş olsun.
  Emmilya Abdli: Tamam tatlım
 Mehmet Kara: Sarıldım aşkım öpüyorum seni okuyorum seni
  Emmilya Abdli: Teşekkürler hayatım.
 Mehmet Kara: Hoş geldin. Selam. İyi geceler canım. Nasılsın, geçen Nasıl geçiyor?  Benim güzel geçti, gecem de güzel geçiyor. Seni çok seviyorum.
 Emmilya Abdli: Tatlım seni çok seviyorum
Mehmet Kara : Vavvvv
 Emmilya Abdli: Hayatımın neşesi sensin
Mehmet Kara : Çok teşekkür ediyorum aşkım
  Emmilya Abdli: Evet, neden mutlu ve gülümseyen olduğumsun.
Mehmet Kara : Çok harika bir vücudun var.o vücuda sımsıkı sarılmak, okşamak istiyorum.sen bir tanesin canım.
  Emmilya Abdli: Tek ihtiyacım olan sevgilim hayatın sonuna kadar seninle birlikte olmak istiyorum.
Mehmet Kara : Şu an ne yapıyorsun canım? Ben de seninle birlikte olmayı çok istiyorum canım.
  Emmilya Abdli: Yep sevgilim Akşam yemeğimi meslektaşımla bitiriyorum ve duşumu aldım, böylece seninle zaman geçirmeye geldim çünkü düşüncelerin her zaman kalbimde
Mehmet Kara : Seni seyrediyorum. Seyrine doyum olmuyor. Seni karşımda bulunca inan uzun uzun sadece seni seyredeceğim. Çok harikasın, çok çekicisin. Sana afiyet olsun. Ben de seni bekliyordum. Sohbet etmek için. Sevgilim yine yok oldun hayırdır. Umarım bir terslik yoktur aksilik almamıştır.
 Sanırım bugün çok yorulduğun için uyumak istiyorsun.
Emmilya Abdli: Evet sevgilim burda seni çok seviyorum tüm dileğim yakında seninle olmak

Mehmet Kara: Seni çok istiyorum seninle beraber olmayı.
 Emmilya Abdli: Evet benimle aynı evde Hayatım sensiz tamamlanmadı çünkü beni tam bir kadın yaptın.

 

 

Devamı var

 

05.07.2019 /Karabağlar
Hüseyin Durmuş
Emekli Edebiyat Öğretmeni
Şair yazar

www.kafiye.net