Para sızdırmak için yaş farkı olmaz! 9

 

Emmilya Abdli: Günaydın tatlım gecenin nasıl geçtiğini o kadar çok özledim benimle yatmak için bütün isteğim seninle birlikte olmak sevgilim. Ben de seninle birlikte olmak için can atıyorum canım ve benim tek ve tatlı kalbimle yatmak için sabırsızlanıyorum aşkım hakkında her şey biliyorum çünkü burda olduğun için çok tatlım, seni tüm kalbimle seviyorum. Yemeğini unutma tatlım artık öpüşmek ve benden sarılmak görevim var seni seviyorum kralım. Kendine has tatlı kalbine iyi bak, seni çok özledim ve düşüncelerin her zaman kalbimde sevgilim.

Mehmet Kara: Selam aşkım. Hoş geldin. Çok teşekkür ederim aşkım. Seninle birlikte olmak, seninle güzel günler geçirmek çok güzel olacak.
Emmilya Abdli: Tatlım, günümüzün misyonu için eve giderken yolda olduğum için çok teşekkür ederim ve zamana kadar eve ulaşacağım seni güncelleyeceğim seni tüm kalbimle öpüyorum ve bana sarılıyorum. 

Mehmet Kara: Selam canım. Hoşgeldin, ben mutfaktayım. Akşam yemeği hazırlıyorum. Kuru fasulye yemeği yapıyorum. Canım merhaba. Sanırım hala dışarıdasın. Ben kuru fasulye yemeğini yapıyorum. Bol acılı kuru fasulye yemeği. Ben acı biberi çok severim. Sen acı biberi sever misin? Ben yemeklerinin hepsinden acı biber kullanırım. Acı biber vücuda mideye ve bağırsaklara çok faydalı. Böbrek ve karaciğerde faydası çok. Yazın 5 kilo acı biber 5 kilo tatlı biber kuruttum. Kışın karıştırıp suda kaynatacağım sonra bol soğan sarımsaklı kavuracağım ve bol yoğurtlu yiyeceğim. Ben yazın 4 kiloda taze fasulye kuruttum. Onu da haşlayıp kuru soğan ve sarımsakla kavurup bol yoğurtlu yiyorum çok harika oluyor. Sen geldiğinde senin için de yapacağım. Bakalım beğenecek misin? Bildiğim bir şey var O da acı biberi sevip sevmediğin?
Selam aşkım. Hoşgeldin. Günün nasıl geçiyor canım.

Emmilya Abdli: Evet tatlım mesajlarını okumak için çok mutluyum her zaman kalbimdesin Sadece görevden döndüm şimdi çok özledim.

Mehmet Kara: Tekrar göreve gidecek misin?

Emmilya Abdli: Size geldiğimde hazırlayacağınız her çeşit yemeği seviyorum ve aynı masada sevgilimle birlikte yemek için çok heyecanlıyım.

Mehmet Kara Sen acılı yemek sever misin? Acı biber yer misin?
Emmilya Abdli: Nop benim görevim bugün sona ermişti Sadece şimdi geri geldi ve akşam yemeğimizi hazırlamadan önce sizi bilgilendirmeye karar verdim sen benim kalbimin ilk düşünce ve son düşüncelerinsin her dakika tatlım.

Mehmet Kara: Ben acı biber yerim. Yemeklerde de kullanırım. Çok teşekkür ederim canım. Yemekten önce benimle sohbetin için. Bordo kıyafet içerisinde çok harika görünüyorsun.
Emmilya Abdli: Evet, acı biber ve sarımsak yemeyi severim Ayrıca acı biber ve soğanla da pişiririm Hoşuma gidiyor ve sizlerle çok daha mutlu olacağım ve bana diğer yemek çeşitlerini nasıl pişireceğimi öğreteceğim size çok fazla balım.

Mehmet Kara: Bütün vücudunun hatları belli oluyor. Çok güzel bir vücudun var aşkım. O vücuduna sahip olacağım günü bekliyorum.

Emmilya Abdli: Vay canına balım tüm vücudum sadece rahatlamak ve beni beklemek için çünkü büyük bir hayat değişikliği olacak ve en sevdiğim çiftler olarak birlikte gülümse seni tüm kalbimle seviyorum.

Mehmet Kara: Ben sana bilmediğini, sen de bana bilmediğim yemeği ögretirsin. Ben de seni seviyorum aşkım.

Emmilya Abdli: Vücudun tek başına senin için olduğunu ve her istediğin zaman onunla keyfine varacaksın çünkü bedenim ve ruhum senin için.

Mehmet Kara: Aşkım bana haber verdiğin için teşekkür ederim. Yemek hazırlamak için mutfağa gidebilirsin. Yemeğini kısa zaman içinde yemeni istiyorum.

Emmilya Abdli: Evet sevgilim seni tüm kalbimle seviyorum ve düşüncelerin her zaman kalbimde ve seninleyken yapamam tatlım.

Mehmet Kara: Ben seni beklerim canım.

Emmilya Abdli: Seni çok seviyorum tatlım ve seni özledim hayatımın her dakikasını istediğim tek şey sensin. Nop tatlım konuş benimle seni çok özlüyorum ve sen benim sevincim ve mutluluğum olmadan hayatım anlamsız olacak hayatım.

Mehmet Kara: Aşkım ben de seni çok istiyorum. Geri sayım başladı. Günleri Ocak ayına göre sayıyorum. Takvimde geçirdiğimiz her günü çiziyorum. Sana kavuşacağım gün yaklaşıyor.
Seninle konuşmak seninle sohbet etmek benim de en büyük isteğim aşkım. Seninle sohbet etmekten uzak kalmak istemiyorum. Ancak senin güçlü Kalmanı da istiyorum.

Emmilya Abdli: Evet tatlım Seninle birlikte olmak için sabırsızlanıyorum Seninle her zaman uyuyacağım.

Mehmet Kara: Şimdi sen yemeğini ye sonra tekrar konuşmaya devam edelim. Ben de seninle uyumayı istiyorum aşkım. Sana sarılarak seni öperek uyumak çok güzel olacak.
Seni yormadan, tatlı tatlı, güzel güzel, öpe öpe, aynı yatakta yatmayı istiyorum.

Emmilya Abdli: Seninle daha fazla zaman geçirdiğim zaman, Her gün sana aşık olduğumda, hayatım boyunca bakmaya söz verdiğim çok nazik ve güzel bir kalbin var seni seviyorum tatlı kalbim.

Mehmet Kara: Sana doya doya sarılmak istiyorum. Seni kucaklamak istiyorum. Seni çırılçıplak kucağıma oturtmak istiyorum. Çok teşekkür ederim aşkım Çok sağ olasın. Sana layık olmak için bütün düşüncelerim. Seni sevmek, seni mutlu etmek ve layık olduğun tüm güzellikler sana yaşatmak istiyorum.
Emmilya Abdli: Tatlım neden gülüyorsun ve kalbimde özel bir yer tuttun Vücudumda sana sahip olmadan yaşayamam çünkü her zaman beni sevdiğini ve sevginin sonsuza dek sevdiğini ve seninle olmanı sağladığını biliyorum. Seni düşünmekten atamıyorum tatlım seninle olabildiğince çabuk olmak istiyorum.

Mehmet Kara: Çok güzel aşkım. Ben de seni seviyorum, senin de benim vücuduna sahip olmanı istiyorum. Sevgi saygı karşılıklı olunca çok güzel olur. Ben de seninle bir an önce buluşmak kavuşmak kucaklaşmak ve öpüşmek istiyorum. Seni evime büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. Seni evimde, evimin hanımı yapmak benim için en büyük mutluluk olacak.

Emmilya Abdli: Balım İki yerde varım, burada ve şu an nerede olduğunuz.

Mehmet Kara: Seninle aynı evi paylaşırken en güzel duyguları yaşamak istiyorum. Seni sadece bir kadın değil; sevilmesi, aşık olunması, hürmet edilmesi gereken değerli bir insan olarak görüyorum. Sen benim için çok değerli bir varlıksın. Sen mutlu edilmesi gereken değerli bir insansın. Sevim mutluluğu için çalışacağım aşkım.

 Emmilya Abdli: Tatlım, seni sevdiğimi anı asla unutmayacağım.

Mehmet Kara: Çok sağ olasın canım. Her zaman içinde var olacaksın. Her zaman düşüncemde sen olacaksın. Her zaman kalbim attıkça O kalbin içinde sen olacaksın. Senin Aşkın, senin güzelliğin, senin varlığın benim varlığımla bir bütün olacak. Sen benim biricik aşkımsın.

Emmilya Abdli: Doğrusu, bütün gün seninle bütün gece konuşabiliyordum ve hala söyleyecek milyonlarca şeyim var, Ama çok fazla kelime anlamsızlaşıyor, ben de onu, şimdiye kadar tanıştığım en güzel kişi olarak bırakacağım. ve hayatımda sana sahip olmayı hayal edemiyorum tatlım. Öğleden sonra kendimi hiçbir sebepten dolayı gülümsedim, sonra seni düşündüğümü anladım tatlım.

Mehmet Kara: Canım seven kişiler sevgilerini sözcüklerle anlatsalar da kesinlikle daha anlatacak çok durumları olur. Sevginin ve aşkın bazen sözcüklerle tarif edilemediği, anlat olamadığı zamanlar vardır. Bu durumda sadece bakmak, dokunmak, okşamak tüm duyguları ifade eder, anlatır. İşte bu davranış biçimi sevginin. Aşkın anlatım biçimidir.

Emmilya Abdli: Hiçbir şey senin için sevgimi değiştirmeyecek, sen bu yaşamda kendimi bulmam için bana yardım eden adamsın. Emmilya Abdli: Tatlım seni sevdiğimi nasıl anladım biliyor musun? Seni gelecekteki çocuklarımın babası olarak düşündüm.

Mehmet Kara: Aşkım hayat, yaşam tek kişilik değildir. Eğer sen benim eşim oluyorsan, seninle bir ömür boyu geçirmeye karar verdi yüksek, Bundan sonra benim tek kişilik yaşantım çift kişi olarak devam etmek zorunda. Seninle beraberliğimde sadece bana aittir diyemem. Yaşam birlik beraberliktir. Yaşam 2 kişiye bölünmüş demektir. Ben de tek kişilik yaşantımı seninle beraber iki kişiliğe çıkardım. Çok güzel aşkım. Kaç çocuk yapmak istiyorsun?

Emmilya Abdli: Benimle olmak istediğin kadar tatlım, kendi seçimim yok.

Mehmet Kara: Seni istiyorum, seninle bir ömür boyu yaşamaya kararlıyım. Sen benim biricik aşkımsın.

Emmilya Abdli: Evet tatlım bu benim dileğim de hayatımın geri kalanını seninle geçirmek istiyorum sadece seni istiyorum canım bana her zaman yanımda sarıl bana sarıl bana sarıl bana.

Mehmet Kara: Seni seveceğim, sana sarılacağım aşkım.

Emmilya Abdli: Yes sevgilim lütfen bana biraz zaman verin, böylece meslektaşımla akşam yemeği hazırlayacağım, artık onu hazırlarken yalnız bırakamayacağım kadar mutluyum. Seni çok seviyorum öpücüğü ve bana sarılmayı seviyorum.

Mehmet Kara: Tamam canım. Arkadaşını yalnız bırakma. Afiyet olsun. Görüşmek üzere canım. Seni seviyorum.
Emmilya Abdli: Beklettiğin için teşekkürler tatlım seni çok seviyorum. Seni çok özledim sevgilim akşam yemeğimle uyuyorsun sen uyuyor musun?
Life offers many roads to choose, but my only road is to go with you hand in hand till the end of our lifes darling.

Mehmet Kara Selam canım. Geldim. Lavabodaydim, Seni her zaman bekliyorum konuşmak için.

Emmilya Abdli: Her gün yüzümde bir gülümseme ile uyanıyorum, o gülümsemenin sebebi tatlım.
Honey you make my world go around without you I don’t exist I love you honey.
Mehmet Kara: Ben de seni düşünüyorum canım. Seni merak ediyorum gecesi güzel geçti mi, gündüzü güzel geçti mi diye soruyorum kendi kendime. Senin için dua ediyorum Allah’a koruması için.
Emmilya Abdli: Balım seni dünyaya dolaştırıyorsun ben yokken ben yokum seni seviyorum bal.
Mehmet Kara: Zaman çabuk geçsin de buluşalım konuşalım birbirimizi yakından daha iyi tanıyalım. Bütün arzum ve dileğim seninle beraber olabilmek. Seni bir an önce kucaklamak.
Emmilya Abdli: Thanks so much honey I will lay the sky under your feet and will create for you a paradise on Earth, you are my everything in this world.
Çok teşekkürler canım gökyüzünü ayağımın altına yerleştireceğim ve senin için dünyada bir cennet yaratacağım, sen benim dünyadaki her şeyimsin.

Mehmet Kara: Ben de seninle o cennette beraber yaşamayı isterim. O cennette seninle beraber mutlu olabilmek benim için çok önemli. Seni seviyorum canım. Sen benim mutluluk kaynağım. Sen benim aşk meleğimsin. Sen benim cennetim, cennetimdeki aşk meleğimsin.
Ocak ayını büyük bir özlemle bekliyorum. Seni kucağıma almak, sarılmak öpmek için sabırsızlıkla bekliyorum.

Emmilya Abdli: Sen benim süper adamımsın.

Mehmet Kara: Sen de benim süper meleğimsin.

Emmilya Abdli: Evet, içimde sahip olduğum tüm düşünceler, seninle olman gerektiği ve seninle çok heyecanlı bir buluşma yapacağım vay canına, havaalanında seni karşılamak için sabırsızlanıyorum kocaman bir kucaklama ve öpücükler seni çok seviyorum sevgilim.

Mehmet Kara: Ben ilk karşılaşma anı çok merak ediyorum. İlk karşılaştığımızda seni kucaklamanın ne kadar güzel olacağını düşünüyorum. Bütün vücudunu okşamak. Bütün gün bunun hayaliyle yaşıyorum aşkım. Bana İlk söyleyeceğin sözü merak ediyorum. Benim için bir çift olacak olan kelimeyi merak ediyorum.

Emmilya Abdli: Yep honey when you are next to me, the only place I want to be ever is even closer, i love you darling.

Mehmet Kara: En önemlisi aşkım ben de Sevda’nın ve sevgi’nin en yücesini yaşamak istiyorum. Waaaawwww, Yesssss, Yessss, i love yolu darling.

Emmilya Abdli: Tek istediğim sevgilim, sen ve ihtiyacım olan her şey seninle birlikte olmak. Seninle yaşayamam.
Mehmet Kara : Ben bundan sonra sensiz bir hayatı düşünemiyorum.

 Emmilya Abdli: Ben de seni seviyorum Aynı yatakta seninle birlikte olmak için sabırsızlanıyorum ve bütün gün boyunca seni öpüyorum
 Mehmet Kara: Sen benim biricik aşkımsın. Aynı yatakta seninle beraber olmak. Senin sıcaklığını hissetmek. Sana sarılmak

Emmilya Abdli: Düşünceleriniz her zaman kalbimde canım bazen gülümsemeye devam ediyor ve niçin baktığımı gördüğümde gülümsediğimi farkettim seni düşünüyorum tatlım.

 

Devamı var

 

Karabağlar / 05/07/2019
Hüseyin Durmuş
Emekli Edebiyat öğretmeni
Şair yazar
www.kafiye.net