Para sızdırmak için yaş farkı olmaz! 8

 

Emmilya Abdli: Yep darling I have already surrender to your kind and you will make sweet and sexy loves with me and I don’t mind kissing you in the bathroom
Evet sevgilim Ben senin şahsına çoktan teslim oldum ve benimle tatlı ve seksi sevgilim. Seni banyoda öpmeyi umursamıyorum, çünkü seni her yerde kucaklayıp öpeceğim.

Mehmet Kara: Seni banyoda öpeceğim, yatakta da öpeceğim, her yerde aklıma geldikçe seni öpeceğim.
Emmilya Abdli: Aşk sevgilim sana göndermeden önce beni unutmamı sağladı. Seni çok seviyorum balım ve düşünceler her zaman kalbimde

Mehmet Kara: Çok teşekkür ederim canım. Ben de seni seviyorum. Yalnızlığım seninle birlikte olunca son bulacak. Seni tanıdığıma, seni sevdiğime, sana aşık olduğuma değecek bir yaşam bekliyor beni. Seninle her zaman mutlu olmak istiyorum. Senin mutluluğun beni sevindirecek.
 Emmilya Abdli: Teşekkürler preveledg seni sevmek ve hayat partneri olmak için bana çok teşekkür ederim hayatımın geri kalanı sadece seninle yaşamak için söz veriyorum
Mehmet Kara : Ben de seninle yaşayacağım canım, Ben de sana söz veriyorum.
Emmilya Abdli: Evet, teşekkürler sevgilim ve gözümün elması sensin
Mehmet Kara : Ben teşekkür ederim bir tanem. Senin de ilk karşılaşacağımız anı çok merak ediyorum. O ilk karşılaşmamız, o ilk bakışma, o ilk kucaklaşma benim için çok önemli.
Seninle beraber olmak, aynı evi aynı odayı paylaşmak ve nefes almak gerçekten çok güzel olacak. Senin gençliğin benim yaşam kaynağım olacak. İyi ki seninle tanıştım. Seninle aşk yaşayacağım için mutluyum.
Emmilya Abdli: Tatlım, tüm hissetmem gereken bir şey.Yıldızlar sönene ve gelgitler artık dönene kadar seni seveceğim.
Mehmet Kara : Sen bana yeniden aşkı, yeniden sevmeyi, yeniden aşık olmayı tattırdın. Sen benim biricik aşkımsın.
Emmilya Abdli: Kalbimde yaşayın, ve kira yok tatlım gözlerimin elması sensin.

Mehmet Kara: Kalbinde yer ediyorum, aşkım tüm güzelliklerini kalbinde yaşamak istiyorum. Benim kalbimde sana ait aşkım.
Emmilya Abdli: Her zaman seninleyim ve tekrar tekrar sevgilim. Sen benim yıldızımsın.
Mehmet Kara: Çok sağ ol aşkım. Sen de benim gökyüzünde uzun zamandır konuştuğum aşk yıldızımsın. Senin yokluğunda seninle gökyüzündeki Yıldız’ın olarak konuşup geleceği konuşmak istiyorum.

Benim kadınım olduğun için, benimle aynı evi paylaşacağın için. Sen benim için çok ilginç ve bir o kadarda sevilmeye değerli bir insansın canım. Seni sevmek bana büyük bir mutluluk verecek.
Emmilya Abdli: Vay canına tüm düşüncem seninle olmak ve aşkın dokunuşunu hissetmek ve hayatımın geri kalanı için mutlu kalacağım. Aşkın ne olduğunu bilsem, senin yüzünden tatlım.

Mehmet Kara: Aşkı, sevmeyi, güzellikleri yaşamayı, en güzel duyguları, seninle birlikte tadını alarak yaşamak istiyorum canım. Ben aşkımı tatile gönderdim, sırılsıklam olup tatilden geri döndü. Senin sayende sırılsıklam aşık oldum canım benim. Sen de sırılsıklam aşık oldun mu?
Emmilya Abdli: Evet sevgilim, sana milyon kere aşık oldum. Şimdi ve sonsuza kadar seninle birlikte olmak istediğim sadece iki kez var.

 

Mehmet Kara: Ben de sana aşık oldum. Aşktan sevgiden korkarken, Sen karşıma çıktın, gönlüme girdin, kalbimi fethettin, beni yaşamına sokma kararını vermişsin ve yaşamına soktun. Bana büyük bir mutluluk verdin. Ömür seni sevmekle devam edecek aşkım.
Emmilya Abdli: Vay canına sevgi var hayatım var hayat çok uzun yaşayacağız.

Mehmet Kara: Ben boşandıktan sonra aşık olmaya korktum. Çünkü boşandığım kişiden çok zarar gördüm.Tekrar aşık olursam tekrar zarar göreceğimi düşündüm. Fakat sen tekrar aşık olmama, yeniden aşkın güzelliklerine, yeniden sevebileceğimi neden oldun. Senin sayende tekrar kalbim aşk ve sevgi üzerine hızla atmaya başladı. Daima  seni düşünmeye, seni hayal etmeye, seninle buluşacağım ana büyük bir sevgi ile gidiyorum.
Emmilya Abdli: Sevmek ve sevilmek için hayatta sadece bir mutluluk var sevgilim

Mehmet Kara: Bugün sen çok yoruldun. Biraz üzüldün. Eğer dinlenmek istiyorsan dinlenmeye gidebilirsin canım. Seninle buluşacağım günü beklemek daha güzel, bir başka güzellik veriyorum yaşantıma.

Emmilya Abdli: Aşkın olmadan hiçbir şey yapamam, aşkınla hiçbir şey yapamayacağım tatlım.

Mehmet Kara: Senin yorgun olduğun zaman, dinlenmeye ihtiyacın olduğu zaman lütfen söyle. Dinlenmiş bir vücutla göreve gitmeni istiyorum. Yorgun vücutla göreve giden kişinin dikkati dağılır. Görevinde aksama meydana gelebilir. Bu nedenle Benim için sen önemlisin. Kendine dikkat etmek zorundasın aşkım. Seni çok seviyorum.
Emmilya Abdli: Tatlım kimsenin bana yapabileceğiniz kadar kilosız ve kaygısız hissettirme yeteneği yoktur. Seni tüm hayatım boyunca sevdim, seni bulmak için bu kadar uzun sürdü beni.Tatlım bana uyku şansı verdiğin için teşekkür ederim ve biraz dinleniyorum tüm hayatım boyunca seni seviyorum.

Mehmet Kara: Seninle buluşmak için çok sabırsız.
 Emmilya Abdli: Gözlerine baktığımda, kendi ruhumun aynasını buldum.

Mehmet Kara: Canım seninle sohbet etmek güzel, beraber olmak güzel. Ancak senin sağlığın, senin Dinç olman benim için daha önemli. Sen çok tehlikeli bir görev yapıyorsun.bu görevde sağlıklı Dinç ve dinlenmiş bir vücut da çalışmam gerekiyor.görevim bittikten sonra ne zaman kaldığında konuşmak sevişmek güzel. Seni çok seviyorum. Unutma benim için sevmek aşkımın sağlıklı olması demektir. Benim biricik aşkım sağlam ve Dinç olmalı. Dediğim gibi yorgunsan, dinlenmek istiyorsan, çekinmeden söyle. Dinlenmeye çekilebilirsin. Duşunu al, rahatlamış olarak yatağına gir.
 Emmilya Abdli: Teşekkürler tatlım tatlı öpücükler öpücüğü ve benden sarılmak isterdim seni çok seviyorum.
 Mehmet Kara: Canım ben seninle gönül eğlendirmek istemiyorum. Ben seninle gerçek hayatı, çok mutluluğu, gerçek aşkı ve sevdayı bir ömür boyu yaşamak istiyorum. Benim için Benim sağlığım ne kadar önemliyse senin sağlığın da bir o kadar önemli. Seni çok seviyorum aşkım.

Emmilya Abdli: Şu an için tatlım, tatlı rüyalar dilerim.

Mehmet Kara: sana da tatlı rüyalar canım. Görüşmek üzere.

Emmilya Abdli: seni seviyorum tatlım. Sana iyi geceler sevgilim.

Mehmet Kara: Sağ olasın aşkım teşekkür ederim. Şu an senin yanında olmayı sana sarılmayı, seni kucaklamayı, seni öpmeyi o kadar isterim ki.
Günaydın canım, hayırlı günler bir tanem. Ben çok iyiyim, nasılsın aşkım. Bordo kıyafet çok harika yakışmış sana. Hele vücut hatlarını o kadar güzel gösteriyor ki seni bir an evvel kucaklamak, öpmek, doyasıya seks yapmak istiyorum. Seni büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum aşkım. Gittikçe sana büyük bir aşkla bağlanıyorum. Senin güzelliğin, yazmaların, yaklaşımın beni sana canı gönülden bağladı. Sen benim biricik aşkımsın. Seni seviyorum, sana aşığım bir tanem.

 

 

Devamı var

 

 

Karabağlar/ 05/07/2019
Hüseyin Durmuş
Emekli edebiyat öğretmeni
Şair yazar

www.kafiye.net