Yolunacak Kaz Görüyorlar!

 

Merhaba Sevgili dostlarım. Hayırlı akşamlar. Umarım güzel bir gün geçirdiniz ve evinize geldiniz. Bazılarınız daha yolda, eve varma telaşı içerisindesiniz.

Ben çok şanslıyım biliyor musunuz Sevgili dostlar! 3 yıldır yaşamın kemale ermesinden dolayı olsa gerek daha çok yurt dışından hayranlarını var. Benim hayranlarım 30-35 yaşlarında ki bayanlar. Bu bayanlar çok güzel oluyorlar fakat bir türlü kamera açamıyorlar. Çünkü kameraları arızalı oluyor. dikkatimi çeken bana aşık olan bu bayanlar arkadaş gruplarının içerisinden seçilen Beyler de var. Beni kandıramazlarsa arkadaşlarımdan birini mutlaka kandırmak için uğraşacaklar.

Sevgili dostlar. bir ay önce yine Amerikalı genç bir bayan bir arkadaş dedim de ınstagram’dan. Daha Sonra WhatsApp’tan görüşelim dedi ve WhatsApp’tan yazışmaya başladık. Başlangıçta;”Yaş farkı yok, önemli değil, ben seni araştırdım çok iyi birisin. Seninle evlenmek istiyorum, ne olur beni reddetmeyin.” Ben de kendisine yaş farkı çok bu iş olmaz. Benim ekonomik durumum seni geçindirmeye yetmez. sen birkaç gün sonra benden para isteyeceksin Ben de yok diyeceğim. Bana söyledi;” Kesinlikle senden para istemeyeceğim. Ben seni dürüst Buldum, seninle evlenmek beraber yaşamak istiyorum.” dedi. Kendisine şunu söyledim. Kesinlikle para isteyeceksin. Sonuç mu? Biraz merak edin olmaz mı?

Yurtdışından ve yurtiçinden özellikle 50 yaş üzeri erkekleri dolandırmak amacıyla arkadaş ediniyorlar ve kısa zamanda bahaneler uydurarak para istiyorlar. Bilmem güzelliğine Kapılanlar olur mu ama ben size nasıl tuzaklar kurduklarını kısa zamanda yaşamış olduğum bir durumu öyküleştirerek sizlere sunacağım. Biraz yalnız bekleyeceksiniz hani biraz da merak edin olmaz mı?

Aman ha sevgili dostlar; 3 yıldır hayranlarım içerisinde Amerika’dan, afrika’dan özellikle iki tane Kaddafi’nin kızı şimdi yine Amerikalı güzel bir bayan aynı zamanda asker benden para yürütmeye çalıştılar. Ben oynanan oyuna gelmedim şükür. Birde sevgili dostlarım bilhassa Yunanistan’dan, Romanya’dan, Bulgaristan’dan arkadaşlık istekleri ile pasaport çıkaracak ve sevgili olacaklar da çok sayıda var. Hatta Yunanistan ve Bulgaristan kodlu telefonlarla telefonunuz çaldırılıyor ve hemen kapatılıyor. Siz meraklı iseniz dönüp cevap verirseniz teklifler başlıyor. Cevap vermezseniz hemen watsaptan da yazmalar ve konuşmalar başlıyor. Dahası mı, o kadar çok tuzaklar var ki, dikkat etmezseniz paracıklarınız yer değiştirmeye başlıyor. Ben mi? Param yok ki ödeyeyim. Olsa da bu kadar yolunacak kaz değilim.

Evet sevgili dostlar. Şimdilik sizi merakta bırakarak kısa zamanda görüşmek dileğiyle diyorum. Hazırladığım dökümanlar 100 sayfa olduğu için onları hazırlamak bana biraz zaman aldıracak Yeni yılda güzel bir öykü ile görüşmek dileğiyle sevgili dostlar.

Karabağlar- 17.12.2018
Hüseyin DURMUŞ
Emekli Edebiyat Öğretmeni
Şair Yazar
www.kafiye.net