Seçim müneccimi değilim!

Sevgili dostlar merhaba.Güzel bir günün güzel bir şekilde başlayıp güzel bir şekilde akşama ermesini diliyorum.

Sevgili dostlarım, bugüne kadar siyasetle ilgili hiç konuşmadım, yazıda yazmadım. ancak bugün fazla derinliğine girmeden 31 Mart seçimlerine yönelik bir şeyler söylemek istiyorum. Bana göre 31 Mart seçimleri gerçekten çok önemli ve çok dikkat edilmesi gereken seçim olacak.

Benim en çok dikkatimi millet ittifakı çekiyor. Son bir haftadır popüler isimler değil yepyeni isimler ortaya çıkıyor.bu arada ana muhalefetin lideri HDP ile ayrı pazarlık iyi parti ile ayrı pazarlık yapıyor. O kadar çok dikkatle izledim ki en sonda kısa cık aklımla şuna karar verdim.

Seçimi kazanamayacak adaylarla seçime girerek asıl amaç 31 Mart seçimlerinden sonra ortalıkta kargaşa çıkarmak. Zaten kazanamayacaklar, seçimden sonra asıl dışarıdan gelen emirleri yerine getirerek ortalıkta kargaşa çıkarmak. Dış güçlerin hedefi ülkede muhalefetin seçimi bilerek kaybetmesi, seçim sonunda da haksızlığa uğradıklarını, seçimlerde büyük hile yapıldığını, sahte oylarla iktidar belediye başkanlıklarını gasp etmiştir. Hak arıyoruz hakkımızı arayacağız, halkımızın hakkını yedirmeyiz. Bu silagonları kullanarak Sokaga dökülecekler. İllegal örgütler hendekleri kazacak, sokakları kan gölüne getirecek.Ana muhalefet ve yandaşları mecliste ve değişik yerlerde hak arama arayışına gireceklerdir. Anlayacağınız 31 Mart seçimleri gerçekten çok ilginç ve çok değişik olacaktır.

Bir yerde çok ilginç bir şey öğrendim. İki tane yeni parti kuruluyormuş. Gerçi bu kurulan partinin birinin ismi ” cenabı hak partisi” olmuş. Bu partiyi kuranlar seçimden önce faaliyete geçmek istiyorlar. Kurabilirlerse kuracaklar. Ancak muhalefet seçimde kaybederse düşünulen yeni parti ismi ise” cehenneme hazırlık partisi” olsun demişler. Bu isimleri inan ben vermedim Sevgili dostlarım. Nasıl duyduysam öylece size aktarıyorum.

Fazla vaktinizi almayayım bugün siyasetle ilgili çok acemi Bir yazım oldu. Hatalarımı hoşgörün. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle hoşçakalın Sevgili dostlarım.

Saygılarımla.

Karabağlar/10.12.2018- pazartesi.

Hüseyin Durmuş
Emekli Edebiyat öğretmeni
Şair yazar
Www.kafiye.net sayfası sahibi