PKK ve Destekçilerini Lanetliyorum!

Küçücük bir çocuk ve genç bir anne! Acımasız katiller anneyi ve çocuğu Şehit ettiler. PKK’lı teröristler Çoluk çocuk gözetmeden vatandaşlarımızı Şehit etmeye başladılar. PKK’yı meclise Taşıyan bazı siyasiler şimdi çıkmış Twitter’da PKK’yı lanetliyor. Yazıklar olsun sana ey Muharrem İnce, Sen değilmiydin PKK’nın mecliste ve ülkemiz içerisinde temsilciliğini yapan, cumhurbaşkanı adayı olan Selahattin Demirtaş’ı Edirnede hapishaneye giderek ziyaret eden onunla pazarlık yapan sen değil miydin? Ey Kılıçdaroğlu, sen değil miydin meclise birçok kişiyi taşıdık meclisimiz renklendi diyerek şimdi çıkmış PKK terörünü lanetlemeye kalkiyorsununuz! Sizlere yazıklar olsun! Hey Muharrem İnce mecliste taciz durumu varken, Bunlar yaşanmışken Sana hiçbir şey olmayacak, bu davalardan uzak kalacaksın Sonra da CHP’nin liderliğine oynayacaksın! Hadi ya sende! Eğer sen kongrede aday olursan, Kılıçdaroğlu seni bu yanlışınla vuracak haberin olsun!

PKK’yı destekleyen kim olursa olsun; ister siyasi,ister imam,ister doktor, ister öğretmen, sözüm ona aydınlar, ister milletvekili, istersen Parti sözcüsü kaldı ki bazı CHP’li milletvekilleri PKK cenazesinde boy gösterdiği halde hala inkar ediyorlar, yazıklar olsun sizlere, yazıklar olsun! Ben sizi lanetliyorum, o cenazeye katılanları lanetliyorum!
Yeter artık! Yeter bu milletin günahsız çocuk ve annelerinin Şehit edilmesine alkış tutup sonradan sözüm ona PKK’ya lanet Yağdıran yüzsüzler!

Bu durumunda hesabını soracağız zaman gelecek, sakın bunu merak etmeyin, bu şehitlerin kanında bu destekçiler mutlaka hesap verecektir.

Allah Türk ulusuna Türk askerine zeval vermesin! Bu devleti yönetenler den Allah razı olsun. 
Saygılarımla.

İzmir/01.08.2018
Hüseyin Durmuş
Emekli edebiyat öğretmeni
Şair yazar
www.kafiye.net