Gecenin Karanlığını Şehitlerimiz Aydınlatıyor

İyi geceler Sevgili dostlar. Ülkemiz içeriden yıkılamayınca sınırlarımız dışından düşman saldırıya geçti. Ulus olarak bağımsız yaşayan Türk milleti yurdunu savunmak için düşmana karşı harekete geçti. Her gün şehidimiz var, her günün bir eve hüzün çöküyor. Devletimizi yönetenler halkını korumak için en zor kararını vererek düşmana karşı savaş başlatmıştır. Allah askerimizin, bizi yöneten siyasi iradenin yardımcısı olsun. 

Değerli dostlar, Türk Ulusu yıllar boyu çok zorluk çekmiştir bir çok defa tehlikeler atlatmıştır. Devletimizi yöneten siyasi irade büyük bir sorumluluk alarak düşmana karşı istemese de topraklarımızı halkımızı koruma kararı alarak Mehmetçiği Suriye topraklarına göndermiştir. Ayrıca ülkenin ekonomisi ve halkın geçinmesi, Halkın korunması için her türlü çalışmayı da sürdürmektedir.

Türk halkı şu an Suriye’de savaşan askerimizin yanındadır. Gerekirse vatan toprağının korunması için yedisinden 70’ine kadın erkek demeden şehitliği göze alarak vatanın savunması için seve seve görev almaya daha hazırdır.

Değerli dostlar, şu an birlik ve beraberlik zamanıdır. Şu an siyasi görüşlerin bir tarafa bırakılarak birlik ve beraber olma zamanıdır düşmana karşı dimdik ayakta durmak zorundayız. Siyasi iradenin ve askerimizin yanında yer alarak destek olma zamanıdır. Bu durum sona erdiğinde tartışılabilir ancak ne olursa olsun düşmanların bizi yok etmeye çalıştığı bu sıralar onların ekmeğine yağ sürmeyelim. Siyasi iradeye, şu an düşmanla savaşan Mehmetçik’i destekleyelim ve birlik beraberlik içerisinde olalım.

Değerli dostlarım, günlerdir yazmak istiyorum, bir şeyler söylemek istiyorum. Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere ortak pazar ülkesi olan bazı devletler ki bunların başında Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, Avusturya, PKK, PYD, YPG gibi baş düşmanımız olan teröristleri desteklemektedirler. Bunların karşısında siyasi iradesini her türlü tehlikeye karşı koyarak savaş açan siyasi otorite ve komutanlarımız da Allah yardımcısı olsun Allah onları korusun, Muzaffer olsun. Bizim için her türlü olumsuzluklar karşısında düşmanla savaşan Mehmetçik içindir.

Bu ülke toprakları bölünmesin, gökyüzünden al bayrağımız indirilmesin, Minareden ezan sesleri dinmesin. Allah Türk ulusunun yardımcısı olsun.

Hüseyin Durmuş 
Emekli Edebiyat Öğretmeni
Şair yazar 
www.kafiye net edebiyat sayfası sahibi.