HAKKIMIZDA
YAYIN İLKELERİMİZ

KÜNYE : www.kafiye.net
SAHİBİ : Hüseyin DURMUŞ
Doğum tarihi: 20.08.1954
Meslek : Emekli Edebiyat Öğretmeni

Yayın İlkelerimiz

1- Bu sitede yazılan yazıların tamamı yazan kişiler tarafından, sitede yayınlanmak üzere sayfamıza gönderilmiş ve kayıt altına alınmıştır.
2- Sayfaya gönderilen her türlü yazı denetimden geçtikten sonra yayımlanmaktadır. Yayımlanmaya değer görülmeyen yazılar iade edilmez, arşivde saklanır.
3- Sayfada yayımlanan yazılardan yazanlar sorumlu olup, sayfa da yazıları yayımlanan kişiler özel kimlik bilgilerini “ kafiye.net” arşivinde saklanmak üzere vermek zorundadırlar.
4- Sayfaya yazı gönderenlerin; isterlerse takma adla eserleri yayına konabilir. Ancak asıl kimlik bilgileri arşivde saklanır.
5- Sayfada yayımlanan ve sayfa arşivine kaldırılan yazılarda dahil olmak üzere kafiye.net ve yazanın kendisinin izni olmadan kopyalama, çoğaltma ve bir başka yayım alanında yayımlanması kesinlikle izne tabidir.
6- Sayfada yazısı yayımlanan kişi ve ya kişinin varislerinden biri yayımlanan yazının yayından kaldırılması konusunda başvuruda bulunduğu an yazı yayından kalkar. Ancak yazılar kafiye.net arşiv dosyasında saklanmaya devam eder.
7- Sayfada kesinlikle yayın ilkemiz gereğince; siyasi bir görü şe, siyasi bir partiye ve ya siyasi düşüncelerin savunulması gibi bir düşüncemiz olmadığı için bu tür yazıların yayımlanmasına da izin verilmeyecektir.
8- Sayfamızın amacı eğitmek; eğitime hizmet etmek, insanlara bilgi vermek, okuyucuya hoşça vakit geçirtmek için hazırlanmak tadır. Her köşenin yazarı bu ilkeyi kabul etmiş olup bu doğrultuda çalışmaktadırlar.
9- Sayfada; kişilere, kurumlara, ikinci ve ya üçüncü kişilere yönelik yazılmış, hakaret ve ya suçlama niteliği taşıyan yazıların sayfamızda yayımlanması söz konusu olamaz. Bu tür yazılar yayım lanmayacağı gibi yazı sahibi yazısını iste de iade edilmez, yazı sayfanın arşivinde saklanır.
10- Sayfamızda yazdıklarını yayımlamak üzere isteyen herkes gönderebilir. Ancak yazıların milli duygulara, siyasi amaçlı, insanlık onurunu kırıcı, belirli şahıs ve ya gruplara yönelik olmaması zorun ludur. Aksi halde gönderilen yazılar ilkemiz gereği yayımlanmaya caktır. Gönderilen yazılar sayfamızın arşivinde saklanır.

İzmir / 01.03.2005
www.kafiye.net
Hüseyin DURMUŞ