HAYALİME SAKLADIĞIM SEN

Düşlerime sakladım seni… Dokunamadığım hayalinle uyudum aylarca. Gizlediğim düşlerimden bir türlü çıkaramadım; sana seni uzun zaman anlatamadım. Büyük bir sır gibi büyüttüm seni ve nankörce kemirdin yüreğimi. Şuursuzca kendi kaderimi yazmaya çalıştım. Oysa başarısız olacağımdan kendimde haberdardım. Büyüdükçe büyüdü sevgim ama ne fayda… İster bil ister bilme ne fark eder… Ben seni senden habersiz sevdim. Hislerini bilmeden sevgime sahip çıktım.

Umursamam düşüncelerini… Kendi düşüncelerim, sana olan sevgim ve yüreğim olduktan sonra korkma baş kaldırırım ben bu kara hayata.

Alnımdaki yazıyı değiştirmeye gücüm yok yalnız bendeki seni de gözlerimden ve kalbimden atmaya da hiç niyetim yok. Her şeye karışabilirsin ama seni sevmeme asla! İstersen ağlat, istersen canımı yak ve istersen öldür… Bana yapacağın tek kötülük, seni benden mahrum etmek olur. Bana vereceğin tek acı, sevgime alı koyman olur. Bunu bana çok göremezsin. Seni bir ömür sevmeme engel olamazsın…

Çünkü ben, seni sevmek için yaratılmışım…
Çünkü ben, sen için yaratılmışım…

Sus… Söyleyeceğin her neyse mühim değil. Ben, hayalime sakladığım senle mutluyum ve senin mutluluğumu bozmaya hakkın yok.

Sadece gözlerimden uzaklaşma yeter.
Yaradılış sebebimin yok olmasına razı gelemem; affet…

MİNE POLAT
www.kafiye.net