KADIN KATİLLERİ BU DÜNYAYA DOYMASIN AHİRETTE DE CEHENNEM DE YANSIN:

Hep en çok haklıyken haksızlık gören, şiddet gören ve sonunda da eşleri tarafından öldürülen masum annelere üzülüyordum. Çünkü aynı acıyı yaşayan ve çeken bilir. Bir gün benim de başıma gelirse diye düşünmeden edemiyordum, elimden gelse, bütün dünyayı ayağa kaldırır, ben de dahil kader mahkumlarını savunmak için, ülke ülke gezerek bağırarak sesimizi duyurmaya çalışırdım. İşte bu katiller sesimizi duyurunca adamız diye gezemezler ortalıklarda. Eşine böyle zulum yapanları her yerde kınanmalı ki böyle ellerini kollarını sallayıp, dolaşmamalılar. Bu zavallıların ne bu dünya da ne ahirette yerleri yoktur.

Kadını bir köle gibi görürLer, kadına gücleri yetiyor ancak, çünkü kadın annedir, kardeştir, candır canandır, sevgi doludur yüreği ne istiyorlar bu melekler den anlamıyorum, ne kavga bilir ne de savaş,ekmeğini kazanmasına da izin vermezler,bir adım önde olacak korkusuna kendi ayakları üzerinde durmasına izin vermez bu zavallılar, kendini kral ilan etmişlerdir, yaptığı kötülüklerin hepsini de kadına yüklemişlerdir. Allah böylelerin şerrinden korusun, cennet annelerin ayakları altındadır, böyle buyuruyor. Rabbim kendi anneleri ve kız kardeşleri de var, acaba onlara da aynısını yapsalar ne yaparlar çok merak ediyorum.

Peygamberimiz: ” Kadınlar size emanettir, onları üzmeyin.” demiştir, ama dinleyen kim ne dinden haberleri var ne de imandan, ALLAH islah eylesin diyorum ama, böylelerinin islah olacağı yok, çünkü Rabbimin yolundan döndürdüğünü kimse düzeltemez, Rabbim her şeyin daha iyisini birilir.Rabbime havale ediyorum, zalimin zulmunu yanına koymasın inşallah.la ilahe illa ente inni küntü minez zalimin, RABBİM ZALİMLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN

NİGAR AĞIR

BU bir annenin, yaşam mücadelesi veren bir kadının hayat mücadelesidir. Bu çığlık ilgililerce mutlaka duyulmalı ve gerçekler karşısında gerçek adaletin yerini almasıdır beklenen. Adaletin tecellisinin oluşması dileğiyle. H.D.