Ben Bu Aşkta Mutluyum Varım

Gel dedin bana, öylece gel.. sorma ne geçmişimden bir iz, ne geleceğimden sana dair…. sadece benimle yürü bu yolda.. Geldim sana öylece. Sevdim seni.. Ben bu aşkta mutluyum, varım.. Sen yanımdayken bilmezdim kimseye kırılmayı, darılmazdım.. alınganlıklarım olmazdı.. Pişman olmadım bir kez bile, seninle geçen her dakikaya.. Gözlerimiz birbirini bulduğunda, gülmeye başlardık.. Ne çok söylerdin beni sevdiğini, ne çok söylerdim seni sevdiğimi..

Her yer mavi.. her yer pembe.. her yer beyaz güne başlarken seninle..
Biz aşkımızla tutunduk hayata.. en zorlu yokuşları bile, sevdamızla aştık seninle.. alaca hiç olmadı bu aşkta.. Biliyorum, boşu boşuna sevmedim.. Mutluluğu zerre zerre yaşarken damarlarımda.. Senin yüreğin bir ateş benim için yanan. Benim yüreğim bir ateş senin için yanan. Seninle güneşi bulduk biz, bulutların arasından bir yıldız çekip aldık.. güllerimiz bizi seyrederken bahçemizde,daha bir neşeli açtı tomurcuklar.. bütün papatyalar bizim, menekşeler bizim, gelincikler bizim.. Ben bu aşkta mutluyum, varım.. Sen kocaman yüreğinle, beni ilk gördüğünde kalbine sığdırdın.. beni aklına sığdırdın.. Senin inci tanendim. bir tanendim..

Beni bir dünyadan alıp, bir başka dünyaya götürdün. gündüzlerim seninle varıyor akşama, akşamlarım seninle sabahlara.. yıllarım bu dakikalarla dolu.. Ben gözlerinin mavisinde kaldım. Sen benim yeşilimde tutukluydun.. Sevgin hiç ağır değildi bana.. güç kattı ruhuma… canım yanmadı seninle yürüdüğüm o yolda… sevgin varya…. gülümsüyor şimdi bana…. unutulmaz aşkın deryasında…….

Aşk buydu, Aşk bizdik, Aşk bizim değerli bakışlarımızdı….. Sakin gül bahçemizin içinde, bizi baştan ayağa saran huzurdu AŞK… Ben seni öylesine sevmedim… hangimiz daha çok yandı… gel dedin, geldim..
Bir kez daha, bir kez daha.. Ben bu AŞK ta mutluyum, VARIM.

Necla Argüz
www.kafiye.net
www.antoloji.com