NE DİYORDUM?

Senden bile vazgeçtiğim dakikalardan birindeyiz, ikisi de olur elbet, üçü de, sonu da gelmez belki. Temelli vazgeçerim, fena mı olur hani? Şimdi sen umudumdun falan da, bir şeyleri göz ardı etmeseydin ya da bi sarılabilseydin güzel olacaktı.-k.

Senden de vazgeçmişsem, yanisi umutsuz bir kadının mutsuzluğu biraz kekremsi olur, uykusuzluk olur, gözleri şişse mesela, o şişlerle örgü de örülmez ki, onu nası yapalım?

Umutsuz kadının migreni olur, saç kırıkları olur, regl sancısının üstüne attığı aslında çok başka sebeplerin ittiği gözyaşları olur, buruk bi tebessümü olur efendime söyleyeyim rimeli kirpiklerinden çok yanaklarında geziniyordur.Biraz sağırdır mesela çünkü tıkanmıştır kulakları dahi ağlamaktan. Ağırına gidemez sevilmemek de ağrısına gider önceden de kırılmışsa göğsündeki kemikler. Ağrısı çoktur, bitmez.

Neyse, ne diyordum, senden bile vazgeçtiğim dakikalardan bak üçü oldu ben bunu yazana dek. Lütfen bana gülümseme. Ne olursa olsun, lütfen. Çünkü her şeyi göze aldım, umutsuzken de güzelim ben.

Tuğba KARADEMİR  Mavi
www.kafiye.net