Sevgi İntiharı

Bir şey itiraf edeyim mi?
Ben aslında hiç aşık olmadım. Ben uğruna ağladığım adamlara hiç ama hiç aşık olmadım. Bunu bu gece bu duygu yoğunluğu ile itiraf ediyorum. Ben sadece babamın yokluğunu bastırıyorum. Merak etmeyin babam yaşıyor. Hatta aynı evdeyiz.. ama sadece aynı evde, bir birlerine uzak.. Ben hayatıma giren adamlara ağlamadım. Onların sevgilerine muhtaçolduğuma ağladım.

Ben her adam da seni aramıştım baba. Boşluğu onlardolduracaklardı.. Başaramadılar baba.. Hepsi beceriksiz çıktı.

Kimseyi seni sevdiğim kadar sevmedim. Ama sendennefret ettiğim kadar da kimseden etmedim. Çünkü sen küçük meleğini onlara emanet ettin. Ve.. Ben cahilliğim ile onlara inanıp kalbimi param parça ettim. Gözlerimi.. Gözlerimi her gece Allah’a dua ederek kana buladım.

Ben en çok seni istedim baba.. En çok seni özledim. Bunları ben öldüğüm zaman okuyacaksın.. Hatırlıyor musun, en çok beni severdin. En çok benim gözlerime bakıp dalıyor dun. Birlikte maç yapıyorduk. Annem hep çamaşır, bulaşık, ev temizliği ile uğraşırdı. Ama biz en çok seninle zaman geçirirdik. Anneme o kadar düşkün değildim. Dört çocuk… Hangisiyle uğraşsın kadın. Çocukken değil de şimdi arıyor insan sevgiyi. Ama ev sevgisinden bizim sevgimiz geri plana atılıyordu. Dizlerine yatıp ağlayamadım. Onu bazen ağladığı zaman gördüğüm de içimde oluşan acıyı tarif edemem asla..

İnsan kaç yaşına gelirse gelsin ‘Sevgi” istiyor anne den, babadan…

İçim buruk, içim ağlamalı, içim özlem dolu. Ve zamanı geldiğinde ben gideceğim ve anne olacağım.

Doğmamış çocuklarıma yemin olsun ki ben onlarla hep ilgileneceğim. Kaç yaşına gelmiş olsalar bile dizlerime yatırıp saçlarını okşayıp seveceğim. Bırak şımarsınlar ama hiç bir zaman sevgiyi bir başka kadından, bir başka adamda bulmasınlar. Deli gibi seveceğim ben onları. Deli gibi.. Bana bir kalp borçlusunuz. Çünkü bende kalp kalmadı. Param parça ettiler, ettiniz.

Ben..
Sadece başka adamlarda sevgi aradım.
Ben…
Sadece baba kokusu aradım başka adamlarda..
Ben..
Sadece “ÖZLEM” için ağladım.

Fulya Sinem Eraslan / Sevgi İntiharı
www.kafiye.net