Seni Bekleyeceğim

Yüregimde sürgün veren senin sevdan nicedir. Nicedir sebepsiz güLmeLerim sebepsiz agLamaLarim bu yüzden.

Kim biLecek ki içimde zamansiz patLayan voLkanlarin yanginini. Kim adini koyacak ki isimsiz sevdamin. Kim biLebiLir ki bu kadar mutLu ve bu kadar çaresiz kivrandigimi „Sensiz GeceLerde“ Gecenin sifir noktasinda yanan yüzLerimizi cosan yürekLerimizi sariLan bedenLerimizi kim görebiLir ki.

Sirrim,yasagim,sebebimsin bu karmasik dünyada, nefesimsin soLuk soLuk tertemiz dag havasi gibi içime çektigim. Bir çocuk masumiyetiyLe beni sürekLi gözünden sakinir gibi koruyan.. YoLdasimsin.. sirdasimsin.. gönüLdasimsin..asigimsin.. her derdime ortak oLan.

Yanginimsin „Sensiz GeceLerde“ beni yakan, sabrimsin sensiz günLerde teseLLi veren, mutLuLugumsun.. umudumsun.. uzakLardan bana nefes gibi içimde doLanan,damarimdaki kansin sicacik içimde doLanan, çarpan kaLbimdesin her an her dakika hissettigim.

YaLnizLigimin yasamLa kiriLma noktasinda ve pes edecegim o kötü anLarda karsima çikip bana hayati sevdiren ve yasaniLasi yapansin sen.
UmutLarimi sakLiyorum „ArzuLarimi“ hevesLerimi sarip sarmaLamisim hep. Sen geLince açmak için bir küçük bohçada sakLadigim gizLerimi koruyorum. Saçip savurup önüne sen biLesin sen göresin diye yiLLarimin çektikLerini.

ÜzüLmen için degiL sevgimin gücünLe dans edecegim karsinda. BiLmen için seni nasiL bekLedigimi. NasiL kendime severek isteyerek gönüLLü zehir ettigimi en güzeL günLerimi görmen için.

Ben seni bitmeyen bir özLemLe bekLedim. BeLki hiç geLmeyeceksin beLki yoLLar hiç açiLmayacak beLki dagLar hiç insafa geLmeyecek seni birakmayacakLar bana. Ama inancimi hiç yitirmedim ve bekLemeye devam ettim.

Sevgimin gücü ve büyükLügü seni bir gün bana getirecekti biLiyordum.
BeLki seni bekLerken yasLi bir pamuk nine oLacagim eLimde baston ayakta zor duran bir nine.

Bunu biLerek bekLedim seni, son nefesimi sadece senin kucaginda vermek için. Sadece yasLi yorgun gözLerime bakmani ve kendini içinde görmen için açik tutma gücüne sahibim bu gözLeri. Hiç firtinaLar yasamamis bir ruh ve sadece senin kapiLarini açtigin bir gönüL sarayimda bekLiyorum seni. Sen geLdiginde çok geç oLmayacak hiç bir sey için inan .

Ben yine o deLi o „CILGIN“ oLacagim etrafinda doLanip sana hayat iksirinden sunacagim, yüzümde ne bir çizgi ne yeis oLacak yiLLarin birakip da gittigi. Ben yine iLk gün ki ben gibi çikacagim karsina ve eLimi eLine aLacaksin biraktigimiz yerden devam edecegiz yasama beraber. O incecik yoLda yürüyecegiz sona gidecegiz seninLe hiç ayriLmadan bize sunuLan güne kadar.

Genç oLacagiz seninLe yeniden eskisi gibi. Kaderin bize oynadigi oyunu biLe unutacagiz affedecegiz bizi ayri koydugu için yazgiyi. Yasanmamis her ani yasayarak doyuracagiz kendimizi. SabahLara kadar koLLarinda, gece yariLarina kadar eLLim eLLerinde oLacak. Ben seni sen beni yasayacagiz son nefesimize kadar bizden çaLinan zamana inat,yazgiya inat.

Seni bekLeyecegim bunu biL..!

06.02.2006
Dç. Dr. Zerda ONURLU
www.kafiye.net