Neden Yazmıyorsun?

Merhaba Sevgili dostlar merhaba. Bazı paylaşımlar da şair ve yazar Arkadaşlar neden herkesin Kudüsle ilgili paylaşım yapmadığını soruyor. Bir yazar arkadaşım akşam telefon açtı neden Kudüsle ilgili bir şey yazmıyorsun dedi. Yazıları okudukça üzüldüm. Arkadaşım da bana sorunca anladım ki benden bir şeyler bekleyen var fakat kendisine bu konuda yazmak istemediğimi söyledim. Ama dayanamadım çok kısa da olsa bir şeyler söylemek isterim.

Rusya 20 yıl önce bir değişime gitti, Berlin duvarı yıkıldı, Rusya kendi arasında bir sürü sıkıntılara girdi. Bu sıkıntıların arkasında apılan incelemelerde İsrail devletinin ve Yahudilerin olduğu görüldü. Fetö 160 ülkede okullar açtı, okullarındaki İngilizce öğretmenleri Amerikalılardı. İngilizce öğretmenlerin çoğu CIA ajaniydi. Bunların arkası incelendiğinde yine masonlar ve İsrail Devleti çıktı.

Yahudilerin tek amacı var; Dünya üzerinde kendi ırklarını hakim kılmak, Yahudilerin dışındaki tüm insanların Yahudilere hizmetkâr ve köle olmalarını istemektir. Bunun için bütün dusunceleri sadece Yahudi ırkının dünyaya hakim olmasıdır.
Rusya’yı etkilediler. Çin’in etkilediler. Avrupa’yı etkilediler ve kendi istedikleri gibi karar almalarını sağlamaktadırlar. Afrika kıtasını ise çok güzel hallettiler. Müslümanların öyle bir parçaladılar ki, Müslüman ülkeler karar alamaz duruma geldi hatta Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır Devleti İsrail’in kuklası duruma geldi. Yani dünyada nereye giderseniz gidin Yahudiler izin vermezse siz orada iş yapamazsınız.

Şimdi gelelim sadede sevgili dostlar. Son 20 yıldır Amerika’da İsrail’in her istediğini yapıyor. Sıra Amerika’nın bölünmesine ve Amerika’nın parçalanmasına geldi. Bunu yapabilmek için de Amerika’nın dünya devletlerinden soyutlanmasını sağlamak, Amerika’yı sıcak bir savaşa sokmak ve sonra böl, parçala yut misali Amerika’nın kendi içerisinde bölünmelere gitmesini sağlamak. Şimdi bu hareketin arkasında İsrail Devleti var mı? Kudüs olayında müslümanlar tel tel döküldü mü? İsrail isteklerine doğru adım adım gidiyor mu? Şu an dünya hızla bir savaşa doğru gidiyor mu? İsrail Devleti hedefe ulaşabilmek için elinden geleni yapıyor. Ama bunu başaramayacağı! Bunu unutmayın.

Son söz olarak şunu söylemek istiyorum Sevgili dostlarım. İsrail her ne kadar Bunları yapsa da başarılı olamayacaktır. Ne Kuran’ı Kerim’i nede İslam dinini ortadan kaldıramayacaktır. Yüce Allah İslam dinini ve Kuranı Kerimi kıyamete kadar koruyacaktır. Müslümanlara düşen görev artık uyanmaları İsrail’in amacını kavrayarak İsrail karşısında Tek Yürek olmasıdır.

Saygılarımla.

Hüseyin Durmuş
Emekli edebiyat öğretmeni
Şair yazar
www.kafiye.net