FENER RUM PATRİĞİNİN HAİN PLANI

19. asır da Kraliçe Viktorya’nın başbakanı William Evvald Glodstone, “Türk tehlikesini ortadan kaldırmak için dünyadaki Türklerin son ferdine kadar öldürülmesi lazımdır” diyordu.
İstanbul, Fener Rum Patriği haini de, Rus çarı Nikola’ya yolladığı mektupta:”Siz bu Türkleri bir yenersiniz, iki yenersiniz, üçüncüsünde bunlar gene toplanır, sizin başınıza bela kesilirler. Bunun için onları içinden yıkmak,dillerini bozmak, dinlerini kaldırmak lazımdır”diye yazıyordu. Sultan 2. Mahmut bu mektubu ele geçirmiş ve hain papazı Patrikhane’nin kapısına astırarak cezalandırmıştır.
O kapı o gün bu gündür kapalıdır ve Allah esirgesin bir Türk Devlet veya hükümet başkanı aynı yerde asılmadıkça açılmaması hususunda Rumların ahitleri vardır.
19. asırdan beri uygulanan bu hain planın zehirli meyvelerinden birkaç örnek verelim.
1-ALKOL 
Türkiye’de alkol tüketimi yüzde 133 artmış. Yine Yeşilay ve Tüketiciler Birliği’nin verilerine göre,Türkiye’de alkole başlama yaşı 11’e kadar düşmüş.İlköğretimde alkol kullananların oranı yüzde 15’i aşmış. Ortaöğrenim ve üniversiteliler arasında alkol kullanma sıklığı yüzde 50’lere varmış.14-18 yaş arası gençlerin alkol ve diğer kötü madde batağına saplanması durumun ne kadar vahim olduğunun göstergesidir.
2-ANA DİLİMİZ
Dünyada hiçbir dil,Türk dili  kadar hücuma,yok edilmek çabalarına uğramamış ve bu derece düşman sahibi olmamıştır.Türklüğün yok edilmesi,her defasında Türk dilinden başlamıştır.İnsanların son zamanlarda konuştuklarını  ve birbirlerini anlayamadıkları ne yazık ki acı gerçeğimizdir.Bozuk ve anlaşılması zor kelimelerin,ilk zamanlar büyük şehirlerde ve zamanla ilçelere doğru yayılıp anlaşılamaz hale geldiğini fark etmemek imkansız.
3-DİNİMİZ
Alkol ve diğer kötü maddelerin bağımlısı olan toplum dinine ne kadar önem verebilir?Bağımlı olan bir bireyin ne kendisine nede ailesine faydası olması imkansız olmakla beraber,bir çok zararı olması kaçınılmaz.Son yıllarda ceviz kabuğunu doldurmayan meselelerden cinayetlerin işlendiğini her gün gazetelerde okuyor ve televizyonda haber programlarından izliyoruz.Sadece cinayetler değil elbette.Tecavüz,hırsızlık ve şiddet vakaları her gün biraz daha çoğalan bir toplumun,dini değerlerinin zayıfladığının bir göstergesidir.Ayrıca boşanmaların son yıllarda artması aile bağlarının ne kadar çürüdüğünün ispatıdır.Vaziyet her gün biraz daha kötüye gitmekte.Hainlerin planı işe yaramadı demeyi ne çok isterdim.Bizleri içten yıkabilmek için yıllarca çok çalıştılar ve hala çalışıyorlar.
 Maneviyatımız elden gitti gidiyor!!! Hain planı görmezden gelip,hala uyumaya devam mı edeceğiz? Zehirli meyveleri yemekten bıkmadık mı? Hala neyi bekliyoruz? Dur demenin, uyanmanın zamanı gelmedi mi?
Feryadı bırak,kendine gel,çünkü zaman dar…
Uğraş ki:telafi edecek bunca zarar var.
Feryad ile kurtulması me’mul ise haykır!
Yok,yok!Hele azminde ki zincirleri bir kır!
‘İş bitti… Sebatın sonu yoktur!’deme,yılma.
Ey millet-i merhume,sakın ye’se kapılma.
Mehmet Akif Ersoy….
Biz güçlü bir milletiz.  Birlik ve beraberliğimizi muhafaza edersek,bütün zararları telafi ederiz. Yeter ki isteyelim.
 Sevgiyle kalın.Kevser DOSTAGÜLER
www.kafiye.net