Değerli Kafiye Dergisi okurları;

01. Haziran. 2011 Çarşamba günü yayın hayatına başlayan Kafiye Dergimiz, siz okurlarımızdan Türkiye genelinde olumlu eleştiriler almış ve bizleri mesajlarıyla, telefon açarak kutlayan tüm okurlarımıza çok teşekkür deriz. Hedefimiz ilk sayımızda gerçekten sizlere en kaliteli, içerikli ve geniş kapsamlı bir dergi sunabilmekti. Bunu da şuan yaptığımıza inanıyoruz.

Kafiye Dergimiz, bundan böyle de kaliteli yayına ve herkesi kucaklayan yazıların olduğu bir dergi olarak siz okurlarının yanında olacaktır. İlk sayımızda da fark ettiğiniz gibi biz biraz farklı olalım dedik. Sessiz yığınların sesi olmayı hedeflediğimizi söylemiş ve bu şekilde de olduğumuza inanıyoruz. Bilhassa çok önem verdiğimiz Genç Nesil olgusunu da siz okurlarımıza anlatmaya, onların çalışmalarını sizlere sunmaya da büyük bir gayret göstermiş bulunmaktayız.

Kafiye dergimizde Türkiye genelinde öğrenim gören tüm öğrencilerin; şiir, öykü, makale, deneme, mektup, masallarına özellikle yer vereceğiz. Sesini duyuramayan öğrencilerimizin, genç nesilin sesi olarak bu dergimiz hizmet sunacaktır. Bütün öğrencilerimiz bize yazılarını yollayabilirler. Kesinlikle yayınlanmaya değer bulduğumuz yazıların tamamı dergimizde yayına alınacaktır. Yazılarınızı bize msn adresinden mail yoluyla yollayabilirsiniz.

Kafiye dergimizde sadece genç nesile değil, yazılarını yazdıkları halde herhangi bir yerde yayınlatma imkanı bulamayan sessiz yığınların da sesi olmayı amaçladık. Çok değerli şair ve yazarlarımızla birlikte sizlerin yazmış oldukları; şiir, makale, öykü, denemelerinize de yer verilecektir. Bu bizim dergimizin yayın ilkeleri içerisinde yer almaktadır.

Kafiye dergimize göstermiş olduğunuz büyük ilgiye teşekkürü borç biliriz. Bundan sonrada her sayımızı büyük bir heyecan, istek ve arzuyla yayınlayacağımız ve sizlerin sesi olmaya da devam edeceğimizi ayrıca belirtmek isteriz.

Saygılarımızla.

Nur UYGUN
Kafiye Dergisi
Genel koordinatörü