HATIRLAYALIM ARADA BİR KENDİMİZİ TARTALIM

Rabbım hayatta önemli olan her şey için nefes alabildiğim ve nefes verebildiğim için sana teşekkür ederim. Değer olan sevgi ve bilgiye ulaşmamı sağla.Geçen zaman ve söylenen sözlerin geri alınamayacağını öğret. Hatta anne ve babamızın değerini onları kaybedince değil kaybetmeden anlamamı sağla.Onca tebessümle ve sükutla hayatıma çözümler getir.

Ne aşırılık nede felakete odaklanmış olarak gelişmeme engel olma. Zaman bana sorunun değil, çözümün parçası olduğumu hatta hayata ve her şeye yeni bakış açısıyla yaklaşabileceğimi öğretti. Bu beni milyonlarca insandan ayırdı, farklı kıldı.Niyetimin saf olması ruhsal farklılığındandı başarısını mutlulukla beraber yakaladı Bu başarının sırrı ustalardan ustalığı öğrenmekti.

Şu an bunları kaleme alıp aktara biliyorsa, güncelleme olağanüstü diyebiliyorsa ne mutlu bana.. Zaman zaman boşa kürek çekmişim. Baskın yeteneğimi bulamadan pes etmişim. Artık sevdiğim işi yaptığıma eminim . Ben bir yazarım nitelikli çevremde kaşifler yaptıkça büyümeye devam edeceğim.

Kararsızlığın ve cesaretsizliğin beni arada bir geri bıraksa da yılmayacağım. Sayfaların akışında dostlarımın arasında onların samimi desteğini hep alacağım. Bunlar ”ekstra değerler’ ki nasıl hitabet ve diksiyon eğitimi alınıyorsa bende yaşayarak bunları öğreneceğim. Ve en önemlisi anlayarak hızlı okumayı öğreneceğim.

Beni tanıyanlar hep derler iradene hakim birisin. Uyumlu olmak insanı daha nitelikli yapar. Kendimi demagoji yaptığımı hatırlamam ya da kendimi ağıra satmayı. İyi ki de arkadaşlarımı ve olayları akıl ve kalp süzgecinden geçirmişim onların haklarını yememişim.Yoksa çok yanlışlar yapmış olacaktım.

Öyle çok çözümsüz görünen problemlerim oldu ki. Bakış açımı değiştirmek zorunda kaldığım ve karşımdakinin yerine kendimi koymam gerektiğini anlar. Buda beni olumlu, sanırım kaliteli olmamı sağladı.Ben hiçbir zaman şikayetçi veya dedikoducu olmadım.Saygımla.

İlknur Yıldırım

www.kafiye.net