KABEM SANA GELECEĞİM

İkidir aynı rüyayı görüyorum hayır olsun inşallah, Kabe ye gidecekmişim,ondan önce bir etkinliğe katılmışım,şiir etkinliği galiba orada bütün okul arkadaşlarımı görüyorum onlarla hasbıhal ediyoruz derken zaman su gibi akıp geçiyor. Son anda arkadaşlar benim hazırlık yapmam gerekiyor Kabe ye gideceğim diyorum.

Aralarından zar zor ayrılıyorum bırakmıyorlar,eve geliyorum valizimi her şeyi apar topar hazırlıyorum.tam evden çıkı cam, olamaz diyorum olamaz, daha benim pasaportum gelmedi. Son bir hışımla çıkıyorum yola düşüyorum Allah’tan ümit kesilmez belki ben uçağa bineceğim sırada elime ulaşır diye düşünerek dua ederek yoluma devam ediyorum orada film kopuyor uyanıyorum gerçek gibi o kadar güzel ki rüya bile olsa Rabbım o güzel duyguyu bana yaşattı ya binlerce şükürler olsun bu rüya dan şunu anlıyorum ki son ana kadar bile olsa Allah’tan ümit kesmeyin Rabbı’min mucizesi o kadar çok ki sınırsız. Daha zamanım var galiba öyle düşünüyorum Rabbım ne zaman bana kısmet etmişse o zaman giderim inşallah.Her güzel şeyi paylaşmak güzeldir bende paylaşmak istedim.
Ben kuru ağaç olsam dallarım yere değerdi herhalde,çünkü her daim,Allah’a secde ederdim.Ah dünya işleri bırakın peşimi, beni ibadetten itaatten geri koymayın, yüreğimi dağlamayın. Bırakın beni namaza durayım.öğle ezanı saati ezanı Muhammediye okunuyor, bu dünya yerinde duruyor namazımız geç kalmasın.

Dinin direği namaz gözümüzün nuru namaz, önce namaz önce namaz.

Nigar AĞIR
www.kafiye.net