Hayallerim Bitmez Benim

Rüya gibi uçsuz bucaksız hayallerim var benim. Bazı kişilerin duymak bile istemediği düşünceller. Hayal para istemez, servet  hiç istemez ki… Birazcık duygusallık yeterli. Yedi veren çiçeği misali sapsarı  güneş gibi açan, her mevsimi seven, hiç solmayan  çiçek gibi kalbe sahibim. Ben böyleyim işte.

Bir çocuk gibiyim gülerim, ağlarım, zıplarım, hesapsız sınırsız coşup koşan, tüm etrafıma neşe saçan… Hiç art niyet düşünmeyen, yüreğimde heyecanı hep canlı tutan, deli gibi esen bir rüzgar gibiyim. Çılgınca akan, sonu olmayan nehirim sanki. Bir su, bir deniz gibiyim.

Bazı zaman, ulaşılması zor olan, hedef alırım, güneş olmaktır hedefim. Göz kamaştıran, yakıcı, kimi zamanda. Yıldız olmak, gizemli ışıl ışıl gökyüzünün incisi olmayı istiyorum. Hayallerim çok, sonu yok, başka bir zamanda, herkesin içinde yürek olmak, duygulara ulaşmak. En ulaşılmaz olanları bile düşüncelerde yaşatmak, en akıl almazlıkları bile yürekte birleşmek ve birleştirmek.

Hayallerim bitmez benim! Yazsam sayfalar yetmez, herkese saçma gelir. Benim için çok normal hayaller ve duygular, inanılması zor amma bende işte böyleyim. Hayal kurarak mutlu olurum Okuyucularım da  çoğu zaman gerçek sanırlar yazdıklarımı ve üzülürler bazı zamanda, keyif alırlar.
Zülfiye Dönmez
www.kafiye.net