Yeni Yıl Ve Hayat

Yakinda tasinacagiz diye esyalari toplarken, eski anilarimla karsilastim bugün. Fotograf albümlerine göz attim birara.Sonra farkettim ki cok özlemisim o günleri ve resimdekileri…

Sonra uzun zamandan beri ellenmemis kitaplarin arasindan bir kagit parcasina yazilmis bir siir buldum. Bu siir bana aitti, dört yil olmus yazali. Cok sevindim aslinda, cünkü önceden yazdigim siirlerimi bir zamanlar anlamsiz ve ise yaramaz diye düsündügümden yirtip atmistim. Birtek bu kalmis o günlerden.

Eski günleri anarken, bu yili düsündüm yine. Aslinda 2008 yili benim icin güzel gecmisti ve bircok sürprizle karsilastim bu yil. Bir cok yenilik oldu hayatimda. Bircok kisiyle tanistim ve de birkacini kaybettigimde oldu ama artik acitmiyor icimi bunlar.

Aradan yillar gecmesine ragmen liseden cok sevdigim bir arkadasimi buldum. Birakin liseyi cocukluk arkadasimi bile buldum. O eski hatiralardan bazilarina uzaklarda olsam da kavustum anlayacaginiz.

Bakalim bu yeni yil ne sürprizler hazirladi bana. Aslinda yeni yil ve yeni bir hayat beni bekliyor. Bir ay sonra tasinacagiz burdan,bu yüzden farkliliklar olabilir hayatimda diye düsünüyorum. Ayrica korkuyorum da. Sanki baska bir yere gidince üzerimde ki sihir kaybolacakmis gibime geliyor.Siz inanir misiniz bilemem ama bana göre her evin ayri bir uguru vardir. Her yeni yil gibi. Bu ev, bu yil cok ugurluydu…

Dilerim yeni yil da güzel günler sunar bize,bakalim bekleyip görecegiz…

Yeni yilin hepinize sans getirmesi dilegiyle, NiCE YILLARA…..

Meral POLAT
www.kafiye.net