AĞLAMA DOSTUM!!!

Bugün kader yine yaraladi seni dostum, yine can evinden vurdu. Kursunu yine sirtindan yedin herdefasinda oldugu gibi.Icin cok aciyor degil mi?Canin yaniyor. Bu aci hic digerlerine benzemiyor.S evdiklerin tek tek terkediyor seni, belkide kendi gerceklerini terk ediyorlar, belki asil duygularini inkár ediyorlar, yinede senin canini yakiyorlar.

Ya da sevemediler seni, seni sevmeyi beceremediler dostum. Cok geldin sen onlara, sevgiyi sen degil onlar hakedemediler, seni hakedemediler. Aglama dostum, bu aci gececek.Yeni birgün dogacak, belki hala kalbin sizliyor olacak ama unutulacak, bu günler de gececek. Biz seninle hayata renkli bakacagiz yine, cocuklugumuzdaki gibi hayallerimiz olacak. Aglama olur mu? Sil gözyaslarini. Birak kader oyun oynasin bizimle, bu bir oyunsa birak rol alalim bu oyunda ikimizde.

Biliyorum sana kiydilar, biliyorum seni ordan oraya savurdular. Hadi kalk güclü ol, birak sitem etmeyi. Kanatma yarani daha fazla. Yine yildizlara bak eskisi gibi, bir dilek tut herkes gibi. Her yikilisinda inadina ayaga kalk benim gibi…
Aglama dostum…
Degmez ki sana bu acilari cektiren vefasizlara. Aglama, benim de yüregimi parcalama.

Cocuklugumuzda encok sevdigimiz oyun evcilik oyunuydu hatirlar misin? Mutlu kadini oynuyorduk, aslinda hic mutlu olamiyacagimizi hissediyorduk, yinede hayal ediyorduk, umutlarimiz hic tükenmedi. Ama hayatin bizi böylesine acilarin pencesine birakacagini tahmin edemiyorduk.

Aglama dostum, dertler bizi birakmaz ki. Hadi gülelim yeniden ne dersin? Yeniden sevelim hayati, mutluluk sacalim etrafimiza, insanlar da mutlu olmayi ögrensinler herseye ragmen. Hadi dostum biz yine umutlarimizla kosalim yarinlara…

Aglama dostum…
Isyan etme! Göreceksin bizi icimize hapseden duvarlari yikacagiz. Her acidan bir mutluluk yaratacagiz. Yasam cok güzel dostum, bir bak etrafina binlerce insan var gamli ama hayata bagli. Hadi uzat elini bana, ben cok uzaklarda olsamda. Söz verelim birbirimize, vazgecmek yok yasayacagiz yine hayallerimizle.

Aglama dostum, cünkü bize gülmek yakisiyor…..
Aglama dostum, aglamayi insafsizlar hakediyor…….

Meral POLAT
www.kafiye.net