Kategoriler

Arşivler

Ayşen OKTAY Kategoriler

Tarih 7 Eyl 2013 Kategori: Ayşen OKTAY

Duygularımı Astım Dar Ağacına

Kına gecesi sabahı günü, beni kuaföre götürmek için Ümit sabah erkenden eve gelmişti. Odamın
kapısının önüne gelerek ve kapıyı çalıp;

_ Şeyda’cim günaydın, hazırsan çıkalım’’’ cevap vermemiştim. Beni hala uyuyor sanıyor ve ard arda kapıyı çalarak bana sesleniyordu. Aslında onu kırmak istemiyordum artık, nede olsa kocam olacak ve bütün bir hayatı onunla paylaşacaktım fakat elimde değildi, istem dışı onu

Tarih 4 Tem 2013 Kategori: Ayşen OKTAY

Duygularımı Astım Dar Ağacına 2

Nasıl bu duruma gelmişti her şey? Nasıl olurda babam bunu yapabiliyordu? Bunu duyduğum o gece yine uykularım kaçmış, sabaha kadar oturup ağlamıştım. Ve sabaha karşı daha da fenalaşınca, annemle birlikte hastaneye gittik ve bir gün boyunca hastanede kaldım.

Tarih 23 Haz 2013 Kategori: Ayşen OKTAY

Duygularımı Astım Dar Ağacına 1

İlkbaharın gelişi gibiydi onun gülümsemesi. Bazen bir araya gelip, hiç konuşmadan gözlerimizle anlatıyorduk tüm bu olup biteni. O kadar masumdu ki her şey o kadar çocuksuydu ki.

Okulun yaz dönemine girmesine bir hafta kala, okulun yaz dönemi eğlenceleri başlamıştı. Davullu zurnalı fuar tarzında üç gün sürecekti. Üzülüyordum. Koca yaz Ceyhun’ u göremeyecektim ve yaz boyunca çok nadir görecektik birbirimizi beklide hiç

Tarih 19 Haz 2013 Kategori: Ayşen OKTAY

Duygularımı Astım Dar Ağacına

Ben, deli dolu hayatı gelişine göre yaşayan, 14 yaşında daha yeni yeni genç kız edasına bürünmeye çalışan, neşesini ne olursa olsun hiç kaybetmeyen, kimseye eyvallahı olmayan, hiç bir şeyden korkmayan ve yılmayan ‘’ Şeyda ’’. Rüzgarda savrulan yapraklar misali, oradan oraya, hayat beni ne tarafa savurursa o tarafa doğru koşuyordum. Taki birisi karşıma çıkıp, dur diyene kadar.