Kategoriler

Arşivler

Şule AKAR Kategoriler

Tarih 29 Eyl 2014 Kategori: Şule AKAR

Pendik Anılarım

Biz 1974 yılında geldik Pendik balıkçı köyüne.. O tarih kadar doğduğum Şişli-Çağlayan’da yaşıyorduk. Babam Kağıthane’deki benim de yıllar sonra ilk iş tecrübem olarak 5 yıl çalıştığım firmada çalışıyordu. İşi Pendik’e taşındığı için bizde Pendik’e taşınmıştık. İlkokul 5. sınıfı Pendik Merkez okulunda okuyup bitirmiştim.

Tarih 14 Haz 2014 Kategori: Şule AKAR

Kapadokya Gezisinin Ardından

Arkadaşlarım ben anlatmayı unuttum sanmayın. En son size falcı bacıların şovunu anlatmıştım. Bu güzel gösteriden sonra köylü kıyafetlerimizi çıkarıp cici bici giyinip yemek için aşağıya indik. Sanki o köylü kıyafetleri içindeki kişiler biz değildik. Kılığımızdan kıyafetimizden bambaşka birer kişi idik. Açık büfe yemek salonumuzdan keyifle yemeğimizi yiyip masadaki arkadaşlarımızla sohbetimizi yaptıktan sonra lobide oturup biraz sohbet ettik. Ama bu sohbet bizi kesmedi

Tarih 14 Haz 2014 Kategori: Şule AKAR

BABAM

Bugün senin doğum günündü babam. Ve ne tesadüf ki yıllar sonra doğan torununun doğum tarihi de aynı idi. Her yıl torunun Şebnem ile birlikte pastanızdaki mumları üflerdiniz. Ve her yıl tüm aile bir arada olduğumuz için şükrederdik.

Bu defa yoksun babam. 28.01.2008 pazartesi günü mübarek ezan sesleri arasında son nefesini verdin. Tek tesellim senin elden ayaktan düşmeden, acı çekmeden huzur içinde yatağında aramızdan ayrılman.

Tarih 2 Ağu 2013 Kategori: Şule AKAR

Seni Hala… Seni Hala Çok Seviyorum…

Merhaba Babacım…Seninle çoktandır sohbet etmedik.. Anlatacak çok şey var aslında..Kaç yıl oldu görüşmeyeli.. 1 yıl, 2 yıl..yoksa 3 yıl mı? Saymayı unuttum zamanı. Ama anlatmaya gerek yok.. Biliyorum sen beni görüyorsun.. Ordan hep gülümsüyorsun.. Hatta çoğu zaman yanımdasın.. Gözümü kapattığımda görür gibi oluyorum…. Ama seni düşünmüyorum eskisi gibi.. Düşünmek
istemiyorum..Düşününce canım acıyor.. Bencillik ediyorum biliyorum. Canım acımasın diye seni