Kategoriler

Arşivler

Hale NUr KESMÜK Kategoriler

Tarih 6 Oca 2013 Kategori: Hale NUr KESMÜK

Sevgi Denen Aşk

Söze şöyle başlamak isterim ki insan bazen hayatta çok acı ve kötü şeyler ile karşılaşabiliyor.Dün yanında olan kişi öbür gün olmuyor. Yarın gelmeyeceğini bildiğin seni terk eden biri öbür ortaya çıkıp sana sevgini söylüyor. Bu çok mutluluk verici bir şey değil midir sizce de?… Sakin ve mutlu bir yol sürerken yoluna bir engel çıkıyor, bütün hayatını yerle bir ediyor. Ama bazen o engelleri aştığın da oluyor,aşamadığında..

Tarih 30 Ara 2012 Kategori: Hale NUr KESMÜK

Hayatta Böyledir İşte

Hepimiz bu dünyaya geçici geldiğimizi biliyoruz değil mi?.. Öyleyse hayatta bazı insanlar neden aşık olurlar?. Ben bunu anlamam doğrusu.Bu sorunun cevabını hep öğrenmek istemişimdir. Öğrenmiştim ama tam bir cevap alamamışımdır açıkçası.. Öyle ki biz insanlar bu dünyaya geçici bir misafir olarak geldik diyorsak eminim ki bu dünyaya sadece bir sınav için geldiğimizi biliyoruz.

Tarih 26 Ara 2012 Kategori: Hale NUr KESMÜK

CIRCIR BÖCEKLERİ

Babam o yıllar Ordu’da görev yapıyordu. Ben birinci sınıfı orada okuyordum. Ayrıca okulumdan da çok memnundum. O zamanlar 6 yaşıma yeni basmıştım. Artık beni mutlu, huzurlu ve sevgi dolu bir yıl bekliyordu.