Kategoriler

Arşivler

Şule AKAR Kategoriler

Tarih 28 May 2021 Kategori: Şule AKAR

Uğur Böceği

Uğur Böceği İçinden hiç bir şey gelmediği an. Bulunduğun güzelliğin bile hakkını vermediğin an! Denizin kokusunu alamadığın, dalganın sesini duymadığın an. Güneşin batışından kaçtığın, doğuşunda hüzünlendiğin an. İstemesen de içindeki coşkuyu, heyecanı kaybettiğin an! Şükürlerin çok olsa da mutlu olamadığın an. Rüzgâr sana bir uğur böceği getirir. Önce eline sonra göz hizanda dala konar. Kahvaltına […]

Tarih 5 Eyl 2017 Kategori: Şule AKAR

SNOPY’NİN ARDINDAN

Nerdeyse 3 gün oldu seni kaybedeli. Kollarımda can verdin. Çektiğin acıyı günlerdir görmek zaten beni kahrediyordu. Gözümün önünde eridiğini görmek çok acıydı. Artık nefes almakta zorluk çekiyordun ve vücudunda takat kalmamış yatıyordun yatağımda. Kucağıma seni aldığımda başını bile dik tutamıyordun.

Tarih 24 Eki 2016 Kategori: Şule AKAR

HEP AYNI YERDEN YARA ALMAK ZORUNDA MIYIM?

Bunca yaşa bunca yıla bunca tecrübeye rağmen uslanmaz bir deli yüreğim oldu. Canım ne kadar yansa da, kalbim ne kadar kırılsa da, her seferinde aynı yerden yara alsamda, hep yaralarımı sarıp tekrar sevmek istedim… ve sevilmek. Tek başıma yetmedim, yetemedim..

Tarih 19 Tem 2016 Kategori: Şule AKAR

POZİTİF OLMAK

Pazar günü Samsonite bavul alışverişim esnasında orada ki 4 satış temsilcisi çalışanlarından biri şu cümleyi söyledi bana : ‘Saat 17:00 üstelik hava çok sıcak ve siz hala bu saatte gayet güler yüzlü, neşeli ve pozitifsiniz. Enerjiniz çok yüksek. Üstelik bu bize de yansıdı. Siz alışveriş yapmasanızda lütfen sık sık ziyaretimize gelir misiniz, sizin gibi müşterilere ihtiyacımız var.’

Tarih 13 Haz 2016 Kategori: Şule AKAR

YAŞAM NERDE BİTİYOR ÖLÜM NERDE BAŞLIYOR?

Şapka devriminde doğmuştu halam. Ailemizin en asil bireylerinden biriydi. Rahmetli eşi tanınmış bir gazetenin yönetimindeydi bir zamanlar. Halamı hep hanım hanımcık bakımlı şık titiz gördüm. Yaşlandığında bile elleri titreyerek bile olsa yüzüne kremini sürmeden saçını taramadan makyajını yapmadan güne başlamazdı.

Tarih 13 Haz 2016 Kategori: Şule AKAR

BİLİYORSUN ARTIK

Ne tuhaf. Bir anda hayatında biri var duygusunu tadarken bir anda yine yalnız olduğunu fark ediyorsun. Hangisi daha acı sence.Varlıkla yoklu arasında sıkışmış içini burkan hep aynı şey değil mi yalnızlık. Umudun mu bu yoksa umutsuzluğun mu bilmiyorsun. Hem ne fark ederki güne başladığında da bitirdiğinde de değişen tek şey geçen zaman olmuyor mu?

Tarih 5 Haz 2016 Kategori: Şule AKAR

BİLİYORSUN ARTIK

Ne tuhaf. Bir anda hayatında biri var duygusunu tadarken bir anda yine yalnız olduğunu fark ediyorsun. Hangisi daha acı sence.Varlıkla yokluk arasında sıkışmış, içini burkan hep aynı şey değil mi yalnızlık. Umudun mu bu yoksa umutsuzluğun mu bilmiyorsun. Hem ne fark eder ki güne başladığında da bitirdiğinde de değişen tek şey geçen zaman olmuyor mu?

Tarih 8 Mar 2016 Kategori: Şule AKAR

KADIN OLMAK…

Kadın olmak.. Pek keyifli aslında..Kadın olmanın hakkını verdiğimi düşünüyorum. En büyük pay güçlü olmam sanırım. Sebepleri hoş olmasa da güçlü bir kadın olmaktan hep gurur duydum, ve hep bundan dolayı mutlu oldum..

Tarih 17 May 2015 Kategori: Şule AKAR

HADİ ANLAT KÜÇÜĞÜM !

Yaz gelince ben hep bir başka olurum. Temmuz doğumlu olduğum için mi yoksa sıcağı sevdiğimden mi bilmiyorum. Ama herkes sıcaklardan şikayet ederken ben hep keyiflenirim.. Birden bire gelen sıcakta beni öyle keyiflendirdi işte..

Tarih 15 Mar 2015 Kategori: Şule AKAR

YÜREĞİMDEKİ BABAMA SEVGİLERİMLE

Benim için bu babalar günü daha bir özel, daha bir güzel. Bir gün önce annemin doğum günü. Tüm aile hep beraber akşam yemeğinde birlikte olacağız. Sonra yine sağlıklı sıhhatli ve hep birlikte olduğumuz için sevinecek, doğum günü vesilesi ile pastamızı kesip annemizi kutlayacağız. Ertesi gün ise babalar günü. Çifte kavrulmuş kutlama işte buna denir.. Bu defa da Pazar günü ama bu defa akşamüstü yine tüm aile bir araya geleceğiz. Yine mutlu olacağız, yine sevineceğiz.